- 27,032
- 3,368
- 113
İyi kurudu helalin varKurutalim
İyi kurudu helalin varKurutalim
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna soksan azya ben onun hakkında geliyorum da yüz yokki![]()
Şu sporda en nefret ettiğim basket bahsidir dost çok ilginç geliyor bana 1 sayı ile bile yatıyor dakikalarca sayı atmamalari yada 1dkkada 10.15 sayı atmaları yenede şans tabi bu sebepten sanş seninle olsunAvustralya ya ne futbolda ne baskette alt oynamak mantıklı değil elbette ama her çeyrekte üst yapmazlar diye düşündüm bakalım görelim![]()
Kazanırsın inş dost yüzün gülsünSaygılar beyaz
Sen diyorsun dost Umut varmı hala
Var 1 dk boşa bakarSen diyorsun dost Umut varmı hala![]()
Bol şans kardeşim dün senin sponsor oldugun kuponu baştan beri en çok. Ben takip ettim ama aşırı takip ettim gece bide. Ödül verildi sonda gelen Ezel vardı ona bile verildi bana verilmedi ..inan uykusuz takip ettim zorla hani ya çok kötü oldu anlamadım karfesim ama sağlık olsun .şuan takip edeyim mi kardeşim iznin varsaÜç adım atalım 3 dosta rol verelim bol sans
Benim kupon da ilk per son 2 dk 17 sayı attılarSon iki dakika sayı olmayacak aldığım duyumlara gore
aynen @Beşiktaş bilir işini forumda etkinliği olmayana ödül vermez kazanırsaAnlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna soksan az