- 7,729
- 3,641
- 113
Niye boş olsun benim arkadaş 57 puanla Konya'ya atandı şehir Hastanesi'ne 🤣Boş bölüm okuma git calis
Niye boş olsun benim arkadaş 57 puanla Konya'ya atandı şehir Hastanesi'ne 🤣Boş bölüm okuma git calis
tamam belli ettin kesin ödül alırsın şekilsizTakipteyiz
@Shellac bak rolle adam cagırdım bana hırrım dıyo ben kavga etmek ıstemedıkce kurtce kufur edıyo bıde anlasılmasın dıye ılgılenırmısnlan olm ortalığı karıştırma uslu dur iki dakka hırrım
Ooooo sen nerelerdesin@Lazistan08 gel roll var
Bak belki benden büyüksün ağzımı bozmayacam kaostan besleniyorsun bellitamam belli ettin kesin ödül alırsın şekilsiz![]()
Banlandın 3 gun 3 geceOoooo sen nerelerdesin
Ulan gene kaos yaratıyorsun bi sakin dur lan@Shellac bak rolle adam cagırdım bana hırrım dıyo ben kavga etmek ıstemedıkce kurtce kufur edıyo bıde anlasılmasın dıye ılgılenırmısn
Düştüm mapus damlarınaBanlandın 3 gun 3 gece
La naptın rolle adam cagırdım bana hırrım dıyoUlan gene kaos yaratıyorsun bi sakin dur lan
Sende bana abılık yapTartışmayın beyler keyfim yerine geldi çok değerli bir abim bana sponsor oldu
Seni tanımıyorum ama herkes seni sevmiyor halbuki beğenin de çok ne oldu da bunlar yaşandı 🤣Banlandın 3 gun 3 gece
Çağırdın kişi ile konu sahibinin arasında problemler var sen konuyu sabote etmek istiyorsun ayrıca "Hırrım", Kürtçe ve Zazaca kökenli, bağlama göre anlamı değişebilen bir ifadedir. Genellikle "kırırım" (kırmak) fiiliyle ilişkili argo bir kullanım, "hırrım buke" şeklinde "ne yapıyorsun" anlamı veya bazı lehçelerde derin sevgi/aşk ifade eden "sere hırremin" gibi kullanımları mevcuttur@Shellac bak rolle adam cagırdım bana hırrım dıyo ben kavga etmek ıstemedıkce kurtce kufur edıyo bıde anlasılmasın dıye ılgılenırmısn
Eşref abi miTartışmayın beyler keyfim yerine geldi çok değerli bir abim bana sponsor oldu