- 16,096
- 12,113
- 113
Eski Avustralya olsa şimdiye 2 çıkardı bunları da kuruttular
Para veren herkes değerlidir bu hayatta dostTartışmayın beyler keyfim yerine geldi çok değerli bir abim bana sponsor oldu
Çok göze batıyorsun @metingsoyun arkadasim yapmaLa naptın rolle adam cagırdım bana hırrım dıyo
Tanışalım lazım olurNiye boş olsun benim arkadaş 57 puanla Konya'ya atandı şehir Hastanesi'ne 🤣
Kufur etme bıdaha kürtce yasak ayrıca forumdaÇağırdın kişi ile konu sahibinin arasında problemler var sen konuyu sabote etmek istiyorsun ayrıca "Hırrım", Kürtçe ve Zazaca kökenli, bağlama göre anlamı değişebilen bir ifadedir. Genellikle "kırırım" (kırmak) fiiliyle ilişkili argo bir kullanım, "hırrım buke" şeklinde "ne yapıyorsun" anlamı veya bazı lehçelerde derin sevgi/aşk ifade eden "sere hırremin" gibi kullanımları mevcuttur
Yok k gerçekten değerli sıfırkende beraberiz yukselincedePara veren herkes değerlidir bu hayatta dost
Kaoston beslenmiyorum senin gibi beleşçilere uyuz oluyorumBak belki benden büyüksün ağzımı bozmayacam kaostan besleniyorsun belli
Eşfref uyanamadı mı 😆Çok göze batıyorsun @metingsoyun arkadasim yapma
Dep normalde 3 Lig takımı ama ev sanırım yedek kadroyla çıkmış kupa maçı oluncaDk 17 ev favori dep tek kale oynuyor
Est yuh iki katı yasimdasinSende bana abılık yap
Küfür diyor hala ya küfür değil ki o sen nerenden anlıyorsun metoKufur etme bıdaha kürtce yasak ayrıca forumda
Tmm sen roll ac beni seçme bu kadar basitKaoston beslenmiyorum senin gibi beleşçilere uyuz oluyorum
90 a vurdu lan golüKaoston beslenmiyorum senin gibi beleşçilere uyuz oluyorum
Ne zaman ihtiyacin olursa dm den atarım elinden geleni yapar tek başına da yaşıyor işine yarar dostluk kurarsın Tunceli lidir çok iyi insandır 😄 ama tabi kumar onuda mafetmisTanışalım lazım olur![]()
Küfür o yalan söyleme Kürtçe bilmesek diyecex ne diyorKüfür diyor hala ya küfür değil ki o sen nerenden anlıyorsun meto