- 51,609
- 48,827
- 113
Kredi taksidi var diye kenetledim ama şimdi iki nedenim var biri kredi biri Kadiren fazla 20 dakika
Kredi taksidi var diye kenetledim ama şimdi iki nedenim var biri kredi biri Kadiren fazla 20 dakika
Beşiktaşta kesin erken koşalma var .hiperaktif.Daha çekim gelmedi kanka😅
Ben de bu hedefe ulasmazssamKredi taksidi var diye kenetledim ama şimdi iki nedenim var biri kredi biri Kadir![]()
sen kicini kurtar yeterKredi taksidi var diye kenetledim ama şimdi iki nedenim var biri kredi biri Kadir![]()
yaw he heBen de bu hedefe ulasmazssam![]()
bol şanslarYeni sponsorumuz @JanValjaN dosta teşekkür ederiz bugün bu hedefe ulaşılacak...
evde oturmak ne kotu yaKredi taksidi var diye kenetledim ama şimdi iki nedenim var biri kredi biri Kadir![]()
Bu aralar Asya çalışıyoruz dost Taivan Tibet Hong KongBeşiktaşta kesin erken koşalma var .hiperaktif.
Sağol hamzambol şanslar
Daha kuponu atmadan 2 sayfa oldu hedef 12800sen kicini kurtar yeter
Bir 17999 olsun çekmemDaha kuponu atmadan 2 sayfa oldu hedef 12800![]()
800 yeterDaha kuponu atmadan 2 sayfa oldu hedef 12800![]()
Az önce 2300 den döndük zaten800 yeter
bu sefer yapalımAz önce 2300 den döndük zaten![]()
hata yaptin 1000 olunca cekip bonus alacaktinAz önce 2300 den döndük zaten![]()
Bine bonus yok 2500 e varhata yaptin 1000 olunca cekip bonus alacaktin
Görürsem yazarim hızlıca dayi@Doga2516 bu betgar sitesi kodu nereden atıyor dost her gün 5 te atıyormuş bunu bilse bilse Bilge Kağan doğa bilir dediler
Adamsın yeğen varolGörürsem yazarim hızlıca dayi
Şans bir gün bize de gülecek kardeşim. O gün geldiğinde biz kahkaha atacağız. O gün bugün olsun. Bol şans diliyorum. 🙋Yeni sponsorumuz @JanValjaN dosta teşekkür ederiz bugün bu hedefe ulaşılacak...