- 51,965
- 49,149
- 113
Sende yaz dost
Sende yaz dost
Emeğine sağlık o zaman üstadım. Daim olsun kesene bereketSon adımdı zaten dost bu para benim değildi bir dostumuzun bu kadar parası vardı 500 lazımmış sabaha ödemesi vardı odestek çıkayım dedim kabul etmedi bende bu yola başvurdum yani şahsi olarak çıkarım yok hedef tamam ama ben kendi cebinden iki arkadaşa kupon parası atacağım
yazdım reisFix yaz dost
Attım bol sansyazdım reis
Bol şans üstadSon adım bol sans
geldi reis sağolasınAttım bol sans
Güzel düşüncen arkadaşın işini görür umarım dostFix yaz dost
BekliyoruzBana az müsade edin arkadaşlar şu arkadasin işini halledeyim role dewam edeceğiz
Kartal ucmayami başladı gardasim....bol uçuşlar ,,havada roller kartal gibi suzülsünBana az müsade edin arkadaşlar şu arkadasin işini halledeyim role dewam edeceğiz
Hngi rol dost süleyman çakır rolü mü puhahaBana az müsade edin arkadaşlar şu arkadasin işini halledeyim role dewam edeceğiz
Başlıyorum maç bakıp da öyle mi demişim 😀@JoeQuanqa ben senden iyiyim dedi o dewam edecek bakalım![]()
Ben de iyiydik eskiden@JoeQuanqa ben senden iyiyim dedi o dewam edecek bakalım![]()
Verdigimiz derslere eksiksiz katildi kaybetmeye hazir puhaha@JoeQuanqa ben senden iyiyim dedi o dewam edecek bakalım![]()
Adım 1@JoeQuanqa ben senden iyiyim dedi o dewam edecek bakalım![]()
Bol şansAdım 1
10 gol olsa 11. Ye giriyosunuz bu ne arkadasAdım 1
Bol şansAdım 1