- 6,129
- 5,173
- 113
Tebrikler reis
Bol şans kesene bereketDost gelirse @aSiRuH06 @Golcümetin ve @keskin4455 dostlara 150 er at 550 de sen al bana da 1 atarsın uygunsa senin içinde
Çek yetiş kasa basdediğim gibi bu maç 4-5 gol diyordum 6da olur
Emeğine sağlık dost çok sevindimçekim verdim @Beşiktaş 3 dosta gönderip sana atıyorum paratim sallayın
Ddddss@Hamzaxaslan erken boşandılarrr awk dmmdmdm
liste kim kankaçekim verdim @Beşiktaş 3 dosta gönderip sana atıyorum paratim sallayın
Sağol Ferhatim bugünde senin kasaba ismarlatacagiz tutunumuzu..Emeğine sağlık dost çok sevindim
Tebrikler sana o kadar laf söyledim önünde eğiliyorum bu işi biliyorsun🤸♂️🤸♂️🤸♂️ eğilme emoji bulamadım mkGOOOOLLLLLL 1-1
Gordunmu dost yapan nasıl yapıyorEmeğine sağlık dost çok sevindim
Meto gülme çizerim seni 🤔🤔🤔🤣🤣🤣Dost banada düşermi bi jest yapsanız @Beşiktaş onay verirse
Jilet Kamil misin kardeşMeto gülme çizerim seni 🤔🤔🤔🤣🤣🤣
usta bu maç gol akacak kadroda dolayı orta sahada bonmati var forvette salma var bunlar en iyileri bunlar hep yedekti diğer maçlarda bu maç çok atarlarTebrikler sana o kadar laf söyledim önünde eğiliyorum bu işi biliyorsun🤸♂️🤸♂️🤸♂️ eğilme emoji bulamadım mk
Biz yapamıyoruz netGordunmu dost yapan nasıl yapıyor
👋👋👋usta bu maç gol akacak kadroda dolayı orta sahada bonmati var forvette salma var bunlar en iyileri bunlar hep yedekti diğer maçlarda bu maç çok atarlar
150 yi kaybedip 300 rolling ödülüne geliyorumBiz yapamıyoruz net![]()
Madem sana da 300 atayım aynı şartlarda dost 3 adım yap 500 senin iki kişiye 150 kalanı bana atarsin olur mu dostDost banada düşermi bi jest yapsanız @Beşiktaş onay verirse