- 31,264
- 25,866
- 113
Ben çok memnunum kardelen ve senemden özellıkleAllah akıl versin milletimize![]()
Ben çok memnunum kardelen ve senemden özellıkleAllah akıl versin milletimize![]()
Onu ben tanımıyordum bir bölümde tüm Türkiye beni tanıyor dedi araştırdım biraz Instagram photos alev alıyor 😁Elanura bak güzelim yavru ne hâle gelmiş
Yav bizde memnunuz da hepsinden reyting yükseltmek için bu hamlede yapılmamalı 😊Ben çok memnunum kardelen ve senemden özellıkle
Sevgilisi var klibinide izleOnu ben tanımıyordum bir bölümde tüm Türkiye beni tanıyor dedi araştırdım biraz Instagram photos alev alıyor 😁
Iyidir iyidirYav bizde memnunuz da hepsinden reyting yükseltmek için bu hamlede yapılmamalı 😊
Yuh artık elanuru nasıl tanımazsın kız ilik ya neyse gidiyim Bi instaya uğrayalımOnu ben tanımıyordum bir bölümde tüm Türkiye beni tanıyor dedi araştırdım biraz Instagram photos alev alıyor 😁
atmadan bitmez dedim bro 😁Bana yazar
Biliyorum Instagram'da gördüm alev alıyor derken yorumlarından bahsettim benim işim olmaz 😊Sevgilisi var klibinide izle
Bol şanslar dost 😊Yuh artık elanuru nasıl tanımazsın kız ilik ya neyse gidiyim Bi instaya uğrayalım
İlik ne la sevgilisi var kızın 😊Yuh artık elanuru nasıl tanımazsın kız ilik ya neyse gidiyim Bi instaya uğrayalım
Manitasıda o yolun yolcusu zaten be reisİlik ne la sevgilisi var kızın 😊
Ne oldu ki kazandık mı😁albrog 1,5 üstü bahsi veren arkdaşa saygılar 👍
tahminine saygı duydum dostNe oldu ki kazandık mı😁
Teşekkür ederim dosttahminine saygı duydum dost![]()
🥺Napiyorsunuz yaw bitmedi mi rol daha
Oooo Daha yeni başladık abiNapiyorsunuz yaw bitmedi mi rol daha