- 11,148
- 7,236
- 113
boyu kısa basket oynayamıyorFero gözünü seveyim düzgün oyna
boyu kısa basket oynayamıyorFero gözünü seveyim düzgün oyna
Nereye bitiriyorsun Fero Ya nereye bitiriyorsun😄😄😄Bencede bitirelim bu ıssız zamanda bizim bir haftalık paramız
Aynen kardo bencedeBencede bitirelim bu ıssız zamanda bizim bir haftalık paramız
1900 iyi paraNereye bitiriyorsun Fero Ya nereye bitiriyorsun😄😄😄
gazımızı alamadık dahaNereye bitiriyorsun Fero Ya nereye bitiriyorsun😄😄😄
@efkalade1 ve @Muroo1988 250 ee TL rol parasi atıyorum arkadaşlar gönül isterdi fazla verelim ama onlarda kazanıp buradaki arkadaşlara dağıtırlar umarımgulma zaten moraleme bozuka
Kendi bilir yine de1900 iyi para
Bu şekilde bitirelim mi dewammi ?@efkalade1 ve @Muroo1988 250 ee TL rol parasi atıyorum arkadaşlar gönül isterdi fazla verelim ama onlarda kazanıp buradaki arkadaşlara dağıtırlar umarım
Atıyorum Fix özelden@efkalade1 ve @Muroo1988 250 ee TL rol parasi atıyorum arkadaşlar gönül isterdi fazla verelim ama onlarda kazanıp buradaki arkadaşlara dağıtırlar umarım
kesene bereket@efkalade1 ve @Muroo1988 250 ee TL rol parasi atıyorum arkadaşlar gönül isterdi fazla verelim ama onlarda kazanıp buradaki arkadaşlara dağıtırlar umarım
ArAtıyorum Fix özelden
bence devam kanka son adım ama bu para seni 1 hafta götürecekse çekil yarışmadanBu şekilde bitirelim mi dewammi ?
Dost bitir sonu hüsran olmasın gayet temizdi kazancın bol olsun..Bu şekilde bitirelim mi dewammi ?
Valla korkuyorum başka param yokki onuda sağolsun biri 200 attı sigra parası oradan yürüdükbence devam kanka son adım ama bu para seni 1 hafta götürecekse çekil yarışmadan
Kesene bereket@efkalade1 ve @Muroo1988 250 ee TL rol parasi atıyorum arkadaşlar gönül isterdi fazla verelim ama onlarda kazanıp buradaki arkadaşlara dağıtırlar umarım
Tebrikler dostValla korkuyorum başka param yokki onuda sağolsun biri 200 attı sigra parası oradan yürüdükburaya
İnşallah biz de yürürüz ya vallahi Çek gel hemen de maçlar bitmeden oynayalımValla korkuyorum başka param yokki onuda sağolsun biri 200 attı sigra parası oradan yürüdükburaya
tamam kanka o zaman zorlama boşverValla korkuyorum başka param yokki onuda sağolsun biri 200 attı sigra parası oradan yürüdükburaya
Devam etme çek 500 le basla gene o zamanValla korkuyorum başka param yokki onuda sağolsun biri 200 attı sigra parası oradan yürüdükburaya