yeni konu aç dost burası won olsun
Akşam kopariz aga asıl bugün akşama kadar dinlenme vakti diğer arkadaşlara bol sansBizde böyle dost para var çalıştırıyoruz![]()
Bol şans aga
Olur dostumyeni konu aç dost burası won olsun
Birde şöyle düşün sabah sigarası olmayan 6 kişi şuanda parliament içiyor ve kupon bekliyorBugün en kral tefeci 500 e 1500 alıyor geri sen tefecileri de geçtin dost
bol şans
ekmek kuyrugu var kanka@Beşiktaş hacı sözün vardi bana yapabilecez mi
Ahanda geldi adammmmm adammmm geldi @mehmetinho @Beşiktaş Agacim be mehmedime bugün inanıyoruz be@Beşiktaş hacı sözün vardi bana yapabilecez mi
Renktas nasil olcak bizim işimiz yaAhanda geldi adammmmm adammmm geldi @mehmetinho @Beşiktaş Agacim be mehmedime bugün inanıyoruz be
Aga senin analizler güzel oluyorda oyuncular adilik yapıyor ama güveniyoruz sana bugün netRenktas nasil olcak bizim işimiz ya
@Beşiktaş okumuyor 😔Aga senin analizler güzel oluyorda oyuncular adilik yapıyor ama güveniyoruz sana bugün net
O bir numaralı rolcumuz her daim dost tmaa onuda yazdıkAhanda geldi adammmmm adammmm geldi @mehmetinho @Beşiktaş Agacim be mehmedime bugün inanıyoruz be
Eyvalalh@Beşiktaş Reisim okur ya aga mehmetim geldi aiscore skorlarini patlatmaya bende varım diyor
@mehmetinho haydi bakalım memommm salla gobegi🤣🤣🤣O bir numaralı rolcumuz her daim dost tmaa onuda yazdık
Dost dm benim ana baba günü yerimde olmak istemezdin@Beşiktaş okumuyor 😔
Knka ateşle bize sermaye kalmıyor sonra 😅,bide fake atiyon yatirdim diye 😅Dost dm benim ana baba günü yerimde olmak istemezdin![]()