- 56,475
- 16,478
- 113
Ferhat 😡😡😡😡😡😡Evet bu dostumuza var hakli
Ferhat 😡😡😡😡😡😡Evet bu dostumuza var hakli
Hacı abi yanlis anlama cebinde eğer 100k yoksa niye millete 500 4k dagitiyon banada verdin sıkıntı yok da ne bilim saçmaValla iki gün topluyorum kasayı yükseltiyoruz foruma bir giriyorum sıfırlanıyor :![]()
Yürü be kim tutar seni eniştemDün attık maho sen rahat ol enişte borç içinde olsada gerekeni yapar
Bundan sonra mesajların görmezden gelinir dost yatırımı doğru dostlara yaptıysan dönüş olurO kadar para koyduk dm açık diye alev aldı şimdi battık yaprak kıpırdamıyor
Bana ulaşmadi demek ki yanlış olan bir yerdeyim anlamış oldukDün attık maho sen rahat ol enişte borç içinde olsada gerekeni yapar
Hacı abi pp değismissin taniyamadikEe kimde sıra kupon yok takiplik
Dost muhtemelen bende kazansam daha sana yatırım yapmam muhtemelenBana ulaşmadi demek ki yanlış olan bir yerdeyim anlamış olduk
Sıkıntı millette değil bende dostHacı abi yanlis anlama cebinde eğer 100k yoksa niye millete 500 4k dagitiyon banada verdin sıkıntı yok da ne bilim saçma
Maç haftasina girince böyle bro 🤣 pzartesi normal pp cuma cumartesi pazar başka 🤣🤣Hacı abi pp değismissin taniyamadik
Konudan banlandi eko 😂Fix at dmeden @Aekrem nerdesin m
Akıllı insan kazanamaz dost kumar delilerin işidir tebriklerSıkıntı millette değil bende dostpek akıllı sayılmam
Harbimi nedenKonudan banlandi eko 😂
Eko yasaklandi broFix at dmeden @Aekrem nerdesin m
Valla doğru mu yanlış mı bilmem herkese cevap verdim tanımadığıma bile kıyak geçtim sadece paraları varken yok çekip üstten üstten konuşanlara köpek çekenlere yok dedim onlarda sağolsun beni paranın değiştirdiğini söylediler para bozmuş falanBundan sonra mesajların görmezden gelinir dost yatırımı doğru dostlara yaptıysan dönüş olur
Sende galiba dostsıra kimde beyler
Mehmetle ekoya ceza kesildi konudan banlilar reis 😄Harbimi neden
benden önce baya kişi vardı dostSende galiba dost