- 80,979
- 54,137
- 113
Takiliyom dost herkese yaptirican diye bisey yok ya ama yapmayan oncelikli olsun benceEvet bu dostumuza var hakli
Takiliyom dost herkese yaptirican diye bisey yok ya ama yapmayan oncelikli olsun benceEvet bu dostumuza var hakli
Tebriklerİlk kupon geldi
Oo dayımada yakışır@keskin4455 ve @AnosValous da eklersen sana zahmet listeyi kapatali @mehmetinho bende onu listeye yazma
Kayıpla toparlarsin umarımKem gözlere geldik 4 bini pic ettik
Teşekkür ederim dostum ikinciye bakalım hemenTebrikler
Dost kimin yaptığını bej bilmiyorum ama ciddi anlamda bildiğim bir şey varsa ben ömür boyunca daha @Beşiktaş eolünde bi türlü fırsat bulamadım ödül olarak ya da rolcü olarakTakiliyom dost herkese yaptirican diye bisey yok ya ama yapmayan oncelikli olsun bence
Umut adamı yatırmayin la yüzümüz kalmiyoo roll demeye 😅Kem gözlere geldik 4 bini pic ettik
@Beşiktaş dost 2 kere listeye alındım sıra gelmedi ondan öncekilerde nasip olmadı dost@keskin4455 ve @AnosValous da eklersen sana zahmet listeyi kapatali @mehmetinho bende onu listeye yazma
Canları sağolsun sorun yok ☺@kdr44 ve @butragueno bu arkadaşlarda listedeydi unutmayın arkadaslar
Görmedin mi 36.5 dan nereye geldi maç 2 dk tam boş geçti şerefsizlerUmut o kadar parayi ceyerege basmakta yurek ister gelseydi kral olurdun orasi da ayri ssglik olsun yapacak bisey yik
Burdayım güzel insan@NashNash burdamisin dost