- 43,432
- 15,696
- 113
Yok başkasına ver dostRolü sen yaparmisin abi atayım sana 500
Yok başkasına ver dostRolü sen yaparmisin abi atayım sana 500
Okan musaitmisin dost rol yaparmisin?Güzel tercihler de bu kadar hızlı başlamasını kimse beklemiyordu herhalde![]()
Yaparız dost açarım hemen konu musaitimOkan musaitmisin dost rol yaparmisin?
İban atYaparız dost açarım hemen konu musaitim
Tokatlamisti bu arkadas birilerini konu acarsa linc yiyebilirOkan musaitmisin dost rol yaparmisin?
Dost seni elbette seviyorum ama bu iki arkadaş diğer konuda vardı onlar secilecekken ben seçildim şimdi hak olarak onlara sormam lazım yoksa sende hakettin @Mhakca dosta haketti ama bir malesef para çok yokBesiktas beni sevmiyor onu anladimmm
Bol şan dostumm@GOKAYBET @osmanarslan72 katkılarıyla
Eline sağlık hocam@GOKAYBET rol başarılı dost bir ksiye ulaşıyorum
@BySwigger dosta veriyorum dost roluEline sağlık hocam
Barriosun olayından haberin var mı dikkat et sende çarpılmaDost seni elbette seviyorum ama bu iki arkadaş diğer konuda vardı onlar secilecekken ben seçildim şimdi hak olarak onlara sormam lazım yoksa sende hakettin @Mhakca dosta haketti ama bir malesef para çok yok![]()
Bilmiyordum dost ben bu konuyu baz aldim.Daha fazlasini kazanirsin insallah sadece bilmedigim icin sasirdimDost seni elbette seviyorum ama bu iki arkadaş diğer konuda vardı onlar secilecekken ben seçildim şimdi hak olarak onlara sormam lazım yoksa sende hakettin @Mhakca dosta haketti ama bir malesef para çok yok![]()
Etiket atarım ben zinciri sağol dost konu açacağım zaten@BySwigger dosta veriyorum dost rolu
bol şans diliyorum canım@GOKAYBET @osmanarslan72 katkılarıyla
Haberim yok dost ama Okan iyidir yokluk zorluk dönemleri geçiriyordur diye düşünüyorum ama ben rol parası attım borç değilBarriosun olayından haberin var mı dikkat et sende çarpılma