Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 5K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besiktaslitl

1992
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,810
3,668
113
Harbi mi, geçmiş olsun. Ben slot çeviriyor sanıyordum. Sen bana atabilirsin o demişti zaten konu içinde "başarılı olursak yaptıralım" diye
Kardeşim ben böyle birşeye giremem yanlış anlama ama demedi böyle birşey bana bana fix bıraktı bana atarsın dedi başarırsan ve ona atıyorum şimdi

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,375
20,521
113
Rollun sonuna mı geldik yoksa

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,571
30,828
113

besiktaslitl

1992
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,810
3,668
113
Yok bro yanlış anlamalik bişey yok ben onun yazdığını söyledim sadece. Hatta bak burda yazmış ;
Ama sen bilirsin nasıl rahat edeceksen öyle yap
Evet öyle demiş yatan tenis için ama siz atın dememiş ki neyse kanka ben parayı sahibine atim bana özelden dediği para senin benim 500 ü at bende 500 ü geri atim ona acele etmeyin yaptırcam demiş zaten

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,621
9,636
113
Sen neyin kafasındasın aga az konuyu başından takip et anlarsın adam borç attı benimde götüm açıkça yemedi parayı kaybetmeye hee öyle insanlarda var 2. Adıma gidip patlayıp sonrada borcunu ödemeyen
Sen olayı yanlış anlamışsın dost roll bakiyesi verilirse 2-3 adım yapılır başarılı olursa roll bakiyesi sahibine yada sonraki yapacak kişiye geri verilir rollü yapana bir pay kalır gerisi konudaki kişilere dağıtılır normali bu forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...