Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 5K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57,795
19,316
113
Sen neyin kafasındasın aga az konuyu başından takip et anlarsın adam borç attı benimde götüm açıkça yemedi parayı kaybetmeye hee öyle insanlarda var 2. Adıma gidip patlayıp sonrada borcunu ödemeyen
Tmam da 2 adim yapip en azndan 2 kisi 100 verirdin normalde roll konusu degil mi borc konusu mu bu

besiktaslitl

1992
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,810
3,668
113
Neyse beyler ben yanlış yapmışım demek mi şimdi @Beşiktaş ın 500 ü geri attım bende bi 2 adım yapim o zaman gelenle 2 kişi 100 falan verelim okey.

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,617
24,371
113
Roll yaptıran kişi sana parayı borç olarak atmaz . 2 3 adım yaparsın kazanırsan adama Roll miktarını geri atar kazandığını da 1 2 kişiye pay edersin .herkes mutlu olur . Amaç bu . Etkileşim, muhabbet, birliktelik.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57,795
19,316
113
Neyse beyler ben yanlış yapmışım demek mi şimdi @Beşiktaş ın 500 ü geri attım bende bi 2 adım yapim o zaman gelenle 2 kişi 100 falan verelim okey.
Gerek yok dost ben tam olarak mevzuyu anlamadim ondan soyledim sen kazandin roll parasini geei attin takip edenlee nicin tqkip etti onu anlamamistim siz nasil konusmussaniz öyle yapin risje etmenwe gerek yok

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Hadi bi kupon yapın yatsın sonra herkes dağılsın yoksa sizin mevzu çözülmez 😄

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57,795
19,316
113
Roll yaptıran kişi sana parayı borç olarak atmaz . 2 3 adım yaparsın kazanırsan adama Roll miktarını geri atar kazandığını da 1 2 kişiye pay edersin .herkes mutlu olur . Amaç bu . Etkileşim, muhabbet, birliktelik.
Yani adi ustunde roll taip edenlere odül veeilir

besiktaslitl

1992
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,810
3,668
113
Gerek yok dost ben tam olarak mevzuyu anlamadim ondan soyledim sen kazandin roll parasini geei attin takip edenlee nicin tqkip etti onu anlamamistim siz nasil konusmussaniz öyle yapin risje etmenwe gerek yok
Kral zaten şimdi geri gidip ekran armak istemiyorum bence hepinizde gördünüz yazıyı ama
Dedimki borcu geri atıyorum bülten kötü yarın dağıtımlı kupon hazırlim paylaşım diye yazdım konu uzamasın tan olarak şuan roll isreniyor şuan yaparız :)

besiktaslitl

1992
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,810
3,668
113
Teşekkürler maçı izliyodum beyler valla büyük strese girdim adam az para atmadı roll için 500 attı sağolsun 850 yaptık yeter borç yiğitin kamçısıdır gerek yok kaptırmaya 350 ilede yarına maç yaparız iyi maçlar var paran geliyo @Beşiktaş
Okuyalım :) ben yanlış anlamadım raconuda biliyorum ama şuan yapalım sıkıntı yok ne kadar uzadı 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...