- 52,033
- 49,190
- 113
Sen unutulacak adammisin dostBeni unutmaa
Sen unutulacak adammisin dostBeni unutmaa
Evet🤔Arkadaşlar ben rol sahiplerini hepsine aynı şeyi söyledim hedef iki adım başarılı olursanız rol parasını iade edin gerisi sizin inisiyatifinde dedim... Benim parayı iade edinde ki amacım bir başka arkadaşa rol imkanı olsun @besiktaslitl dostmuz sorumluluk almış kaybetmemek adına takdir edilecek bir davranış para başkasını nasılsa salla gitsin yapmamis bizde onun parasını bir başka dostumuza atarız oda nasiplenir oda başarırsa bir baskasina devam eder gideriz ne kadar kişiye ulasabilirsek o kadar iyi... Adama haksızlık etmişsiniz
Adamin hasiiii😊Sen unutulacak adammisin dost![]()
Sen bizim kusurumuza bakma dost başaramadıkAyrıca @mehmetinho ve @Gfbridvan1907 sizinde emeğinize sağlık arkadaşlar
Bende dedim ne zaman yazacak rido😆😆Sen bizim kusurumuza bakma dost başaramadık
Gidiyom o zaman dostBende dedim ne zaman yazacak rido😆😆
La sen gidersen kimle ugrascam dur😆😆Gidiyom o zaman dost
Ben seni destekliyorum dost sende beni destekle 😁😁Bu akşam rol sırası bende ona göre esecezzx
Bundan sonra destekleniyosun😆😆Ben seni destekliyorum dost sende beni destekle 😁😁
Eyvallah kral üzüldük keşke hedefe varabilseydikAyrıca @mehmetinho ve @Gfbridvan1907 sizinde emeğinize sağlık arkadaşlar
Nabiyon s aEyvallah kral üzüldük keşke hedefe varabilseydik
As sen nabiyonNabiyon s a
Iyi kral y Ekrem e denk gelmedin değilim halaAs sen nabiyon
Denk gelmedim o pzvnge ,heh böyle yazdık uğrar belkiIyi kral y Ekrem e denk gelmedin değilim hala
Ekrem kim dostIyi kral y Ekrem e denk gelmedin değilim hala
Bi tane muptezelEkrem kim dost
Biz onu tanıyorum ki dostBi tane muptezel
Denize düşse batmaz, çünkü tipi kayıkBu mal tipini dikdigim