- 51,717
- 48,896
- 113
Hedef biraz uzun beyler bende işteyim çok seri bir rol olmayabilir takip zorunlu değil sayı saymak keyfe keder dost düşman herkes katılabilir problem yok.....şansımız bol olsun
bol olsun sansin. kazanacaklara tebriklerHedef biraz uzun beyler bende işteyim çok seri bir rol olmayabilir takip zorunlu değil sayı saymak keyfe keder dost düşman herkes katılabilir problem yok.....şansımız bol olsun
Bol şans dostum dünki gibi olur UmarımHedef biraz uzun beyler bende işteyim çok seri bir rol olmayabilir takip zorunlu değil sayı saymak keyfe keder dost düşman herkes katılabilir problem yok.....şansımız bol olsun
Hedef biraz uzun beyler bende işteyim çok seri bir rol olmayabilir takip zorunlu değil sayı saymak keyfe keder dost düşman herkes katılabilir problem yok.....şansımız bol olsun
Umarım dost bakalımBol şans dostum dünki gibi olur Umarım
Eyvallah bebeğimBol şans Ferhat babaaaa
Hoşgeldin dost teşekkür ederimbol olsun sansin. kazanacaklara tebrikler
Bolsans hemserimHedef biraz uzun beyler bende işteyim çok seri bir rol olmayabilir takip zorunlu değil sayı saymak keyfe keder dost düşman herkes katılabilir problem yok.....şansımız bol olsun
pisiii pisiiiii hirrrrrr mrrrrrrrBol şans Ferhat babaaaa
Ey Allah hoşgeldin bas tacisin madem sende geldin senin en sevdiğin siteden oynayalım vbetten öcünü alalımBolsans hemserim
Gel PİSİ PİSİ 😁pisiii pisiiiii hirrrrrr mrrrrrrr
Artık en sevdiğim değil 🤣🤣 doğum günüm de 40 fs ekledi 🤣🤣 ordan milyon çekersin inş bnm milyonları yedi hepEy Allah hoşgeldin bas tacisin madem sende geldin senin en sevdiğin siteden oynayalım vbetten öcünü alalım![]()
beni mi çagiriyon gelirim ama cirmalamazsan 🤟 😂Gel PİSİ PİSİ 😁
Bol şanslar ama bence kaypak ve kansızlar katılamaz yazman lazım, çünkü doğru olanda budur dostHedef biraz uzun beyler bende işteyim çok seri bir rol olmayabilir takip zorunlu değil sayı saymak keyfe keder dost düşman herkes katılabilir problem yok.....şansımız bol olsun
Ben kediyim belli olmaz 😁beni mi çagiriyon gelirim ama cirmalamazsan 🤟 😂
Dalsız bol şans , para ayır kenara sonra ararsın bu günlerini.Hedef biraz uzun beyler bende işteyim çok seri bir rol olmayabilir takip zorunlu değil sayı saymak keyfe keder dost düşman herkes katılabilir problem yok.....şansımız bol olsun
aynen kaypak ve rol takiplerini para koparmayi meslek haline getiren tipleri dahil etmeyip dişlamak lazimBol şanslar ama bence kaypak ve kansızlar katılamaz yazman lazım, çünkü doğru olanda budur dost
Hani kupon nerde dostEy Allah hoşgeldin bas tacisin madem sende geldin senin en sevdiğin siteden oynayalım vbetten öcünü alalım![]()