- 51,917
- 49,130
- 113
Eyvallah dost vallahi hiç sorma hayal kırıklığı yemin ederim bakalım 12 den sonra ne olacak ama umudumu kaybettim benBolşans doğum günün kutlu olsun prens
Eyvallah dost vallahi hiç sorma hayal kırıklığı yemin ederim bakalım 12 den sonra ne olacak ama umudumu kaybettim benBolşans doğum günün kutlu olsun prens
Güzel düşün güzel olsun ferom ne varsa aban bugün dolaş dolaş durEyvallah dost vallahi hiç sorma hayal kırıklığı yemin ederim bakalım 12 den sonra ne olacak ama umudumu kaybettim ben![]()
He valla öyle oldu sanada nice senelereFerhat babağğğğğğğ 45 oldun nice 45lereeeeee 🥰
Canına okuyacagim dost her site bana kardasin diyor AMK bu paralar nerdeGüzel düşün güzel olsun ferom ne varsa aban bugün dolaş dolaş dur
Sen zengin siteden alıp fakir siteyi beslemişssin aynı ben puahahaCanına okuyacagim dost her site bana kardasin diyor AMK bu paralar nerde![]()
Benim büyük kayiplar betsonla mobilde birde vbette onlarda eklemiyorSen zengin siteden alıp fakir siteyi beslemişssin aynı ben puahaha
cansın 😁😁He valla öyle oldu sanada nice senelere
Bol şanslar dostum başarın da Feyz alıp bende basarayimSponsor @Aktas25 dostumuz kazancı bolusecehiz duruma göre dm den bir iki dosta ulasirim
Sen bunlara boşa para yedirmişssin bunlar mahşerin 3 atlısı zehir zembelek fedai tayfasıBenim büyük kayiplar betsonla mobilde birde vbette onlarda eklemiyor![]()
Bets10 u 10 yıldır kullanıyorum ciddi yatırımım vardı şimdiye kadar bir kere doğum günüm de 500 lira eklediler başka bonus almadım 😀Benim büyük kayiplar betsonla mobilde birde vbette onlarda eklemiyor![]()
Oda basari bana 50 eklemezBets10 u 10 yıldır kullanıyorum ciddi yatırımım vardı şimdiye kadar bir kere doğum günüm de 500 lira eklediler başka bonus almadım 😀
Eyvallah dost bize bakma dost 5 dakikada elimize verip gonderirlerBol şanslar dostum başarın da Feyz alıp bende basarayim
BaşladıEyvallah dost bize bakma dost 5 dakikada elimize verip gonderirler![]()
Kalan çevrimi aviatör de yaptım diye no Bonus oldum sonra 😀Oda basari bana 50 eklemez
Eskiden çok iyiydi betson 99-2005 arası hersene 1500 TL bonus ekliyordu o zaman deli paraydi sonradan kaldırdılar doğum günü bonusunuBets10 u 10 yıldır kullanıyorum ciddi yatırımım vardı şimdiye kadar bir kere doğum günüm de 500 lira eklediler başka bonus almadım 😀
En son mobilden 120k cekmistim gecen bonus katilip oara yatirdim bonusu vermediKalan çevrimi aviatör de yaptım diye no Bonus oldum sonra 😀