- 17,149
- 6,123
- 113
Söyleyeceklerimi küfürsüz dile getirmek oldukça zor ama şuna penaltı çalmayan bir hakem var cidden şampiyonu söyleyin millet boşuna oynamasın
Ne alakası var kardeşim hakkıyla yönetsin nerden biliyorsun şampiyon olamayacağını Sergen ile başladığında bu takım daha kötü sonuç alıyorlardıAga gözünü seveyim Beşiktaş top oynamıyor 3 yemiş Antalyadan haydi diyelim o penaltıyı verdi ne farkedecek sen bu topla şampiyon olacağını düşünüyor musun? Bu oyuncu kadrosuyla bu takımı şampiyon yapamazsın isterse takımın başında Alex Ferguson olsun
Dost şampiyon olacağız dememiş zatenAga gözünü seveyim Beşiktaş top oynamıyor 3 yemiş Antalyadan haydi diyelim o penaltıyı verdi ne farkedecek sen bu topla şampiyon olacağını düşünüyor musun? Bu oyuncu kadrosuyla bu takımı şampiyon yapamazsın isterse takımın başında Alex Ferguson olsun
Sen şu kadroyla şampiyon ol helal olsun. ReisNe alakası var kardeşim hakkıyla yönetsin nerden biliyorsun şampiyon olamayacağını Sergen ile başladığında bu takım daha kötü sonuç alıyorlardı
Zaten ben de dedim ya net penaltı hakkı yenmiş diyeDost şampiyon olacağız dememiş zaten
HAK YENIYOR DEMIS
Dün Trabzonspor bugün Beşiktaş?
Yok artık sen buna penaltı değil mi diyorsun
hakeme sövüyorum dost nasıl anladın onu ben anlamadımYok artık sen buna penaltı değil mi diyorsun
Hakeme diyor net görüyor diyeYok artık sen buna penaltı değil mi diyorsun
Hee anladımHakeme diyor net görüyor diye
Anladım dosthakeme sövüyorum dost nasıl anladın onu ben anlamadım![]()
Bjk bu sene sağa bernardo silva sola vinicuis junior alsın gene şampi olamazBeşiktaş'ın yerinde olsam Ligi boykot ederim U21 ile çıkarım maçlara zaten bizi bu sene şampiyon yapmayacakları belli
Yegen bu pozısyon Gs ye olsaydı sak sakcılar medyada ortalıgı ayaga kaldırrdı kotu oldugumuzu soyluyoruz zaten fakat bu ooo cocugu hakemlerle olmaz bugun bjk yarın gs yeAga gözünü seveyim Beşiktaş top oynamıyor 3 yemiş Antalyadan haydi diyelim o penaltıyı verdi ne farkedecek sen bu topla şampiyon olacağını düşünüyor musun? Bu oyuncu kadrosuyla bu takımı şampiyon yapamazsın isterse takımın başında Alex Ferguson olsun
bu oyunla zaten hiçbir sene olamayız şampiyon flnBeşiktaş'ın yerinde olsam Ligi boykot ederim U21 ile çıkarım maçlara zaten bizi bu sene şampiyon yapmayacakları belli
Insan akıl sahibi bir varlıktır, arada sırada aklını kullanması gerekir. Parayla şampiyon olunsaydı ali koç servetin zekatıyla her sene şampiyon olurduParayla şampiyonluk ne kadar kolay ?