- 3,390
- 4,106
- 113
Bugunun supriz 3lusu ,2 maç gelirse 15 kişiye 1k + 3 maç gelirse 15 kişiye 10 ar k
Ekli dosyalar
-
556.2 KB Görüntüleme: 63
iskender plus kola parasını çöpe atmışReis bu kuponuda bı tipsterdan satın filan almadın dimi. Pusula konusu geldi aklima
Bol şans dost bu sistem nasıl hesaplanıyor örnek olarak iki tane geldi diyelim ne verirBugunun supriz 3lusu ,2 maç gelirse 15 kişiye 1k + 3 maç gelirse 15 kişiye 10 ar k
Dostum pusula saten ben canlı desteğin abuk sabuk konuşmasını ifşa etmek için paylaştım para yatırıp para kazanmak için deil zevkine çevirdim sen ben öbürü tecrubelide yeni başlayan arkadaşlar var bilmeyeni olur biri denk gelir evi arabayı satan olur bişey olur pusulaya özel deil iiyiyu iyi kötüyü kötü yanlısı yanlış doğruyu doğru eleştiriyoruz form burası senin sonuçta fikir alışverişi ve bilgi akışı tazenelenio akacakki buranın üyeleri faydalansın senin işine yaramıyordu es geçersin yarayan olur yarayana yonelirsin örneğin senin veya benim guldugumuz ciddi almadiginiz konu bir baskasinin en ciddi konusudur bu işler böyle bugün desteğin konuşması yarın aynı sitenin yaptığı etkinliğin güzelliğini konuşuruz herneyse bu maçlarıida salladim suprizci seven arkadaslar var benim gibi takip ederiz hesabiReis bu kuponuda bı tipsterdan satın filan almadın dimi. Pusula konusu geldi aklima
Sisteme göre değişiyor bu 2 maç çarp misliyle çarp egerki bu kupon 4 maç olsaydı 1.2.3.4 yapsaydım 3 maç geldiğinde 3 maçı çarp sistem 2 ile çarp sonra misliyle çarp olurdu çok zorlanirsan googleden sistem hesaplama yazıp ordan maç oranları ve sistemi yaz o otamatik cikartiyorBol şans dost bu sistem nasıl hesaplanıyor örnek olarak iki tane geldi diyelim ne verir
Bol şansBugunun supriz 3lusu ,2 maç gelirse 15 kişiye 1k + 3 maç gelirse 15 kişiye 10 ar k
Bu parayı para olarak görmediğim için çöpe gitsede farketmem kardeşim beniiskender plus kola parasını çöpe atmış
Ben kola paralarını genelde çöpe atarım kolayla işimiz olmadığı için genelde wiski tercih ederim 😊iskender plus kola parasını çöpe atmış