Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbon 777 TL ( Kolay Çevrimli - 2000TL Çekim)

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,117
2,705
113
Gidene üzülme Kral daha çok kaybedersin hep önüne bak hani yapacağım ha yapacağım ha yapacağım hep önüne bakarak git beni dinle sana bir tavsiye
giden gitti reis ona yapacak birşey yok ah diyerek kumar oynasaydık çok üzülürdükte sadece bu ay çok b.ktan oldu ona canım sıkkın borç harç yok kredi kart saglam oradan hiç oynamadıgımdan normal çizgide rahatımda ufak bi kazanaydık bu ay güzel olacaktı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,202
39,404
113
giden gitti reis ona yapacak birşey yok ah diyerek kumar oynasaydık çok üzülürdükte sadece bu ay çok b.ktan oldu ona canım sıkkın borç harç yok kredi kart saglam oradan hiç oynamadıgımdan normal çizgide rahatımda ufak bi kazanaydık bu ay güzel olacaktı
Allah senin kalbine göre versin

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
Bana altı gundur odemiyor deneme kazancını tam kolpacı site uyandırayım :) Yalandan bide çekimyaptım felan yazmış dümenden nah yaptın..

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
77
28
Bırak bu işleri ödeme almış..Milleti manuple etme bana altı gündür ödemiyor deneme kazancını..

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,765
5,000
113
Anasinin adresinide takip etsek oluyomu bi onu eklememis listeye

Ulrich

Tanınmış üye