Bn 10 dk önce almıştım canlıdan demmki bitmiş2 kisi almis bonusu hemen bonus talebini kapatmis çöp site
Saka gibi bosuna uye olduk😂Bn 10 dk önce almıştım canlıdan demmki bitmiş
Senin paylasacagin sitenin taaaa ak şeytan seniBen yeni keşfettim daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama şansını denemek isteyenlere.
betekip327.com/m/tr/promotions?promotionPageContent=8
Canlı destek ekliyor telegram kanalını takip ettikten sonra..Bonus talep calismiyor ki
Valla bro elime geçti belki sizde faydalanırsınız diye düşündüm...😁😁😁Senin paylasacagin sitenin taaaa ak şeytan seni
Yeni site dikkatli olun yatırım istemiyorCanlı yardım engel attı.site sahtekâr beyler dikkatli olun
Deneme bonusu promosyonumuz kısa süreli pasif konumdadır. Dilerseniz sizlere ilk yatırımınıza özel olarak yararlanabileceğiniz avantajlı bonuslarımızdan bahsedebilirim.Canlı destek ekliyor telegram kanalını takip ettikten sonra..
Batirmissin siteyi hahaha
Deneyelim bakalımBen yeni keşfettim daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama şansını denemek isteyenlere.
Deneme bonusu yok sitede konuyu kilitleyinBen yeni keşfettim daha önce konusu açıldımı bilmiyorum ama şansını denemek isteyenlere.