- 145
- 67
- 28
Gerçek para yatırdım 1200 cekdim 4000 gonderdiler
Sporda geçerlimi1. Bu promosyon sadece sitemize yeni kayıt oluşturan üyeler için geçerlidir.
2. Deneme Bonusu GGames sağlayıcısında "Dice" oyununda geçerlidir.
3. Bakiyenizi 10.000 TL'ye ulaştırırsanız 1.000 TL çekim verebilirsiniz.
4. Herhangi bir yatırım şartı yoktur.
5. Genel kurallar geçerlidir.
Betflix Giriş
Kanıt neredeGerçek para yatırdım 1200 cekdim 4000 gonderdiler
Sporda geçerli olsaydı iyiydi1. Bu promosyon sadece sitemize yeni kayıt oluşturan üyeler için geçerlidir.
2. Deneme Bonusu GGames sağlayıcısında "Dice" oyununda geçerlidir.
3. Bakiyenizi 10.000 TL'ye ulaştırırsanız 1.000 TL çekim verebilirsiniz.
4. Herhangi bir yatırım şartı yoktur.
5. Genel kurallar geçerlidir.
Betflix Giriş
Kanka bak şimdi nasıl cekdim soylim bu mallar sürekli ilk de kazandiriyo 9 bin liraya falan çıkarıyorlardi bende bonus almak yerinde gerçek para yatırıp o oyunda ilk de 100 100 basıp 2000 3000 cekdim bikere iade 1200 cekdim 4000 gönderdiler şimdide açığı kapatilar oyunu bakıma aldilarKanıt nerede
tebriklerde düşmanmısın burdakilere hayırdır kimse alamadı ben aldım falan ? SAğlam almışsın belli heycanındanKimse alamamış ama ben aldım yeaaahhhhhhhhhh
Benım yokMasterbetting üye olmayan var mı başkan davet için yazmiyorum
DM bakBenım yok
Amaç belli işte bizler gibi enayilerin bilgilerini toplamak başka bi amaç yok oynayan herkesin bakiyesi hemen hemen aynı tutarlara kadar çıkarılıp sonra kaybettiriliyorBu nasıl oyun amaç nedir hala anlamadım
bunu deneyen oynamayı tamamen bırakır
Dm yazdımDM bak
Yinede riskli bide site adamı olmadığını kimse kanat getiremezKanka bak şimdi nasıl cekdim soylim bu mallar sürekli ilk de kazandiriyo 9 bin liraya falan çıkarıyorlardi bende bonus almak yerinde gerçek para yatırıp o oyunda ilk de 100 100 basıp 2000 3000 cekdim bikere iade 1200 cekdim 4000 gönderdiler şimdide açığı kapatilar oyunu bakıma aldilar
Yazamıyorum gece filtresi aktif bana ulasirmisinMasterbetting üye olmayan var mı başkan davet için yazmiyorum
Cektiklerinim kanıtını at bakalimYılardır forumdayim sitenin çalışanı olsam taktik vermezdim 1 2. Cisi buna emin ol gerçek parayı site ödüyor zaten site kapati o taktiği ortada bişe kalmadi salla gitsin
Benimde yokMasterbetting üye olmayan var mı başkan davet için yazmiyorum