Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betflix 1000 TL Deneme Bonusu

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,632
1,323
113
Yatırım yapan varsa soğuk su içsin daha önce kaçtane böyle dolandırıcı deneme bonusu konusu açıldığı halde yatırım yapanlar varsa bu işi bırakın

VARYEMEZ21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
359
131
43
Dolandırıcı siteleri paylaşabiliyorsa bir insan , paylaşım yapan kişi de bana göre dolandırıcı

emre199612345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
322
63
Ağa elimde satılık köprü var gişeden deli para kazanırsınız 😅zararına satiom

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,066
1,481
113
Dolanidirici sitelerde iban hep ayni olur genelde tek isim soyisimle butun yontemlerde cikar digeride bakiye hep yukselmesi belli bir seviyeye dusup ordan hep toparlarsanda dolandirici en son lisans isinde net bir sekilde belli olur

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,309
1,252
113
Beyler büyük dolandırıcı olmuşum, teşekkürler 😃 Lan forumda aramaya betflix yazdım baktım yoktu, dedim dolandırıcı olsa muhabbeti olurdu diye, sonra siteye girdim lisansa baktım doğru olup olmadığını anlamadım dedim, onun için paylaştım anlayan varsa bakabilir mi diye, doğruysa yararlanırız diye düşündüm. O kadar ahraz var ki, dolandirici olsam çekim yaptım geldi derim. Gerizekalılardan esirgesin Allah'ım.