- 2,500
- 2,114
- 113
Yoğunluk varmış muro telegramdan da en kısa sürede talepleriniz en kısa sürede sonuçlanacak diyeCanlı desteğe bağlanmıyor ki
Yoğunluk varmış muro telegramdan da en kısa sürede talepleriniz en kısa sürede sonuçlanacak diyeCanlı desteğe bağlanmıyor ki
Destekteyim şuan ilettik bakalım eklenirse yazarimYoğunluk varmış muro telegramdan da en kısa sürede talepleriniz en kısa sürede sonuçlanacak diye
Baglandim ben 15 dakika bekledim 2500 yap 500 cekmisCanlı desteğe bağlanmıyor ki
Site ismini yaz cikiyo az abonesi var zatentelegram adresi ne la bunun
Eklendi beyler bilginizeBoş muhabbet cevap verende yok sitede
Nssil baglaniyor bende hala chat bottaGökhan diye biri var ama cevap vermiyor yoğunluk var galiba
Bilmiyorum ki direkt kuralları attı adam sonra kaybolduNssil baglaniyor bende hala chat botta
Sohbeti sonlandir de tekrar devam et de geliyo ben 10 dk içinde aldım oynuyomUye olmayın 30 dk oldu bıtı bagkandı ne istediyse atım sabahtan beridir cevap vermiyor
Yav yazsana TG ye sitenin ismini okumuyonmu sen yazilanimk ısrarla telegram ekran resmi diyir adres ne diyirum
Bı önce cevap.verdikya yardım.amacli TG ye yaz cikiyoYav yazsana TG ye sitenin ismini okumuyonmu sen yazilani