ödedi miÇekim bekliom gelirse yazarim
ödedi miÇekim bekliom gelirse yazarim
MegacuzdanBende 1470 yaptım havale yok soğuk cüzdan hangisi var açabilicegim arkadaşlar
Spor serbestse beraber oynayslim dost ben kodu girdim sabah ama daha oynamadimBosa uye olduk kod bitik
Mega cüzdan gecerli değil burdaMegacuzdan
Megacuzdan dan kripo islem yapacanMega cüzdan gecerli değil burda
Dinleyen yok ki millet açlıktan seni okumuyor bile koltuğu kaptırmamak için tükk halkını aç bıracacaksın ki seninle uğraşacak vaktı kalmasın yazar RTYazık vaktinize uğraşmayın yemin ederim hesap kapattılar
Bilmiyorumki bunu sorucak destek bile yok baktimda mesaj birakiliyo sacedeSpor serbestse beraber oynayslim dost ben kodu girdim sabah ama daha oynamadim
Başkan 9 dakika sonra yatırım cüzdanı yenilenecek diyor megacuzdan 9 dakikadan daha sonra o cüzdana parayı gönderse sırf yenilendi diye para hiçmi olucak pek kriptodan anlamamdaMegacuzdan dan kriptbislem yapacan
O nasıl oluyoMegacuzdan dan kriptbislem yapacan
Başkan megacuzdan çekimi mi yaptınÇekim verdim 20dkdır bekliyor hareket yok
Mega cüzdanda hem TL üzerinden para havale yapabiliyorsun hem de kripto havaleler yapıyorsunuz yad çekim yapiyorsunuzO nasıl oluyo
Onu yapiyon da süresi var o sürede göndermezse ne olcakMega cüzdanda hem TL üzerinden para havale yapabiliyorsun hem de kripto havaleler yapıyorsunuz yad çekim yapiyorsunuz
Bende bunu öğrenmek istiyorum işte kimse cevap bile.vermiyor bı süresi var 9 dakika ve bitti yeni cüzdan geldi olduda sonradan gönderdiler o para nereye gidicekOnu yapiyon da süresi var o sürede göndermezse ne olcak