yok ya o duz yalanciMulti mi yaptın
yok ya o duz yalanciMulti mi yaptın
Teşekkürler tostÇöp site
Muktı hesabı açmış knk ılade o sıkıntı yokBirisi çekim yapsın da görelim ödüyor mu ödemiyor mu
Ödemiyor bakiyemi silip hesabımı kapattı diyen bi eleman var 1 saattir ss atacak![]()
Yani diyecek birşey yok o zaman o elemanaMuktı hesabı açmış knk ılade o sıkıntı yok
Uyanık kimse girmesin diye sıkılıyor kendi girip oyuncak yatırım şartı yok iyi şartı öderse öder ödemezse sövüp geçersinizBirisi çekim yapsın da görelim ödüyor mu ödemiyor mu
Ödemiyor bakiyemi silip hesabımı kapattı diyen bi eleman var 1 saattir ss atacak![]()
Ne anlatıyon senBakın arkadaşlar Osman Yalçınkaya ekibleri törer örgüt gibime geliyor bunları bende gizli makine var şebekeye ve internetlerinize dikkat ediniz oyunlar döndü herkesin bağlantılar kesiyorlar benim sitelerde böyle
Dayı ne anlatym senyaBakın arkadaşlar Osman Yalçınkaya ekibleri törer örgüt gibime geliyor bunları bende gizli makine var şebekeye ve internetlerinize dikkat ediniz oyunlar döndü herkesin bağlantılar kesiyorlar benim sitelerde böyle
İşte bunlar hep bay kemali dinlemekten böyle oluyorBakın arkadaşlar Osman Yalçınkaya ekibleri törer örgüt gibime geliyor bunları bende gizli makine var şebekeye ve internetlerinize dikkat ediniz oyunlar döndü herkesin bağlantılar kesiyorlar benim sitelerde böyle
Eleman meyvesuyu olmusBakın arkadaşlar Osman Yalçınkaya ekibleri törer örgüt gibime geliyor bunları bende gizli makine var şebekeye ve internetlerinize dikkat ediniz oyunlar döndü herkesin bağlantılar kesiyorlar benim sitelerde böyle
uff kafa tertemizBakın arkadaşlar Osman Yalçınkaya ekibleri törer örgüt gibime geliyor bunları bende gizli makine var şebekeye ve internetlerinize dikkat ediniz oyunlar döndü herkesin bağlantılar kesiyorlar benim sitelerde böyle
Hemen 911 ara FBI CIA olaya el koysun hepimiz tehlikedeyizBakın arkadaşlar Osman Yalçınkaya ekibleri törer örgüt gibime geliyor bunları bende gizli makine var şebekeye ve internetlerinize dikkat ediniz oyunlar döndü herkesin bağlantılar kesiyorlar benim sitelerde böyle