- 206
- 126
- 43
Betingo - In it to Win it
- Bakiyenizi 2000₺'ye ulaştırdığınızda 300₺; 3000₺'ye ulaştırdığınızda 400₺'ye; 4000₺'ye ulaştırdığınızda 500₺çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Spor mu buBetingo - In it to Win it
m.betingo574.com
- Bakiyenizi 2000₺'ye ulaştırdığınızda 300₺; 3000₺'ye ulaştırdığınızda 400₺'ye; 4000₺'ye ulaştırdığınızda 500₺çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
2 Side varSpor mu bu
silinicek birazdan izleHareket yok hala şüpheli ödeyeceği
1 saat oldu işlem sırasında diyolar onaylamıp aktarılacaktır diyolar da işlem geçmişi bişe yok sitede nüyük ihtimal bilgi toplamak amaçsilinicek birazdan izle
Öder yasilinicek birazdan izle
Havale mi cektin1 saat oldu işlem sırasında diyolar onaylamıp aktarılacaktır diyolar da işlem geçmişi bişe yok sitede nüyük ihtimal bilgi toplamak amaç
Havale çekime izin veryolar bi tekHavale mi cektin
Yondem anında havale ise geç gelirHavale çekime izin veryolar bi tek
Anında havale var bitek brom 500 tlYondem anında havale ise geç gelir
Kanka tebrik ediyorum da siteye girip bakabilirmisin çekim talebi ödendi felan diyormu geçmişte ödendiğini anlamam lazım bende verdim de onun için soruyorumÇekim geldi beyler
Yok knk direkt bakiye silindi ödeme gelince işlem geçmişinde çekim talebi var bi yek o kadar onaylandı mı gitti mi kaldı mı yokKanka tebrik ediyorum da siteye girip bakabilirmisin çekim talebi ödendi felan diyormu geçmişte ödendiğini anlamam lazım bende verdim de onun için soruyorum
Çekim verdik saolasn gelirse yazarmBetingo - In it to Win it
m.betingo574.com
Benimde bakiye duzenlendiYok knk direkt bakiye silindi ödeme gelince işlem geçmişinde çekim talebi var bi yek o kadar onaylandı mı gitti mi kaldı mı yok