Kimlik selfie on yüz falan istedi hepsini yaptım hesabı kapattılar başkan konu kilit yoksa daha fazla kişinin canı yanacakBunu paylasanin Allah bin belasini versin rezil maymunlar sizi
Kimlik selfie on yüz falan istedi hepsini yaptım hesabı kapattılar başkan konu kilit yoksa daha fazla kişinin canı yanacakBunu paylasanin Allah bin belasini versin rezil maymunlar sizi
Paylaşana neden beddua ediyorsun ayıpBunu paylasanin Allah bin belasini versin rezil maymunlar sizi
Kes boş yere üye oluyoruz kimlik bilgilerini alıp hesabı kitliyolarPaylaşana neden beddua ediyorsun ayıp
Geçmiş olsunKes boş yere üye oluyoruz kimlik bilgilerini alıp hesabı kitliyolar
Kusura bakma knk o sinirle sanada yanlış konuştum kes falan diye sağol ama o bedduayi geri almam 🤣Geçmiş olsun
Önemli değil knka sadece paylaşanın suçu yok siteye beddua et 🤣Kusura bakma knk o sinirle sanada yanlış konuştum kes falan diye sağol ama o bedduayi geri almam 🤣
Yalan dolan sitenin adamıVallahi hesapta kuruş yoktu seneler önce almıştım deneme bonusu. SMS gelmiş deneme bonusu diye. Dur bir daha deneyeyim dedim.verdi direk bonus talepten
Ben çekim yaptım. Yaklaşık iki hafta oluyor. Çekim talebim ilk önce red verildi. Sonra canlı desteğe bağlandım. Düzenlendi bakiyem. Tekrar çekim verip yaklaşık 10 dakikada ödendi. Selfi yada kimlik istenmedi.ama ödediÇekim yapan varsa kimlik selfie attınız mı?
Link var mi bi ben denememişim🤣
Ekli dosyayı görüntüle 908112Ekli dosyayı görüntüle 908112
Bendende selfie istediler aynı şekilde.bilginiz olsun