Banada 5000 TL yap 1000 TL yatır 5000 TL cek 1000 TL ile devam et dedi canlı destek5 yaptık hesap doğrulama için desteğe baglan dio ne alaka yatırımisz degilmi hem
Ganyotçu hoşgeldin kardeşimulan konu aciyorsun sartlari ogren once 1000 yatirim istiyor
@melo52 Tamam
Sen en son foruma daha girmiyordun noldu mk yine burdasın
@melo52 Parasında degilim kanka vakit geçirmek icin alacağımı aldım benSen en son foruma daha girmiyordun noldu mk yine burdasın
Kardeşim bende çoğu zaman vakit geçirmek için burdayım ama parada geliyor yalan yok ozmn boyundan büyük laflar etmeyecen tadicoooo🤣🤣🤣🤣 takılıyorum gecen güzel olsun@melo52 Parasında degilim kanka vakit geçirmek icin alacağımı aldım ben
Yatırım şartı yok yazıyor
Ne bileyim yatırım sız yazıyor canlı desteğe sordum hesap onayı için yatırım istiyor dolandırıcı zatenknk sana yatırımsızda buradaki Herseke niye yatırımlı bide mail geldi diyorsun big bass bonanza 1000 girdim her farmada bete göre ödüyor site dolandırıcı
senin yüzünden biri yatırım yapmış yarma mısın paylaşım yapıyorsunMmailde ve promosyon sayfasinda yatirimsiz yazıyordu. Canlıda sıra çoktu sormadan paylaştım yatırım.istiyormuş 1000 TL bu siteler genelde Tokatçı oluyor hepimiz biliyoruz. @Shellac silelim konuyu size zahmet.
Bu siteler böyle ilk yatirimsiz gösteriyor sonra da yatirimliya çeviriyor paylaşım yapanda suç aramayinsenin yüzünden biri yatırım yapmış yarma mısın paylaşım yapıyorsun
Hala yatırım şartı yok yazıyor sitede canlı destek hesap onayı için yatırım istiyor 1.000 tlBu siteler böyle ilk yatirimsiz gösteriyor sonra da yatirimliya çeviriyor paylaşım yapanda suç aramayin