Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betlife 1000 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
669
234
83
@Shellac reisim bu konuyu kitlermisin bu site ödemez hiç bir şekilde slotlar parayı eritmiyor oyuna girmeden kasa topluyor ve 1 yatırım 5 çekebilirsiniz diye dümen yapıyor konu daha fazla uzamasın

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,237
4,558
113
Betent sitesi kapattılar bunu açtılar

Raki1122

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
273
50
28
Ne yatırımı istiyor bunlar kardeşim sahtekar bunlar ya

mustafaymk4

Üye
Yeni Üye
22
29
13
knk sana yatırımsızda buradaki Herseke niye yatırımlı bide mail geldi diyorsun big bass bonanza 1000 girdim her farmada bete göre ödüyor site dolandırıcı

tu9090

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
98
90
18
Başkan konu kilit dolandırıcı adamalr

Raki1122

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
273
50
28
knk sana yatırımsızda buradaki Herseke niye yatırımlı bide mail geldi diyorsun big bass bonanza 1000 girdim her farmada bete göre ödüyor site dolandırıcı
Ne bileyim yatırım sız yazıyor canlı desteğe sordum hesap onayı için yatırım istiyor dolandırıcı zaten

xxpis12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
11
8
Mmailde ve promosyon sayfasinda yatirimsiz yazıyordu. Canlıda sıra çoktu sormadan paylaştım yatırım.istiyormuş 1000 TL bu siteler genelde Tokatçı oluyor hepimiz biliyoruz. @Shellac silelim konuyu size zahmet.
senin yüzünden biri yatırım yapmış yarma mısın paylaşım yapıyorsun

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,196
3,434
113
@ufak123 nick'li arkadaş 1000 yatırıp dolandırılmış hesabını kilitlemişler.Forumda konu açmıştı yanılmıyorsam.
Dolandırıcı site net.
@Daimon reis konu kilit lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...