Spor alanı geçiyor mu Bir de link atsan15 yap 1 Çek ben başaramadım herkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 945514
Domain değişikliği oldu 1 haftadır 250 bonus gozukuyordu ama bakımda idi ben paylaştım deneme isteyen Şener sonuçta yatırım şartı yokEkli dosyayı görüntüle 945518
Boşa uğraşmayın 3 ay önce 5k çevir 1k çekti deneme bonusu ödemiyor 2 kişiye ödedi ilginç şekilde sadece. 3 ayda bir site hiç domain değiştirmediyse zaten tarladır dutluktur. Boş iş dostlar.
3 ay önce konu açıldı 70 idi 71 oldu kardeş 70 çekip yine 71 geldiyse bilemem kullanılmayan saçma sapan bir siteDomain değişikliği oldu 1 haftadır 250 bonus gozukuyordu ama bakımda idi ben paylaştım deneme isteyen Şener sonuçta yatırım şartı yok
Yalan konuşurken iyi yalan konus açtirma bana mail linkini 2 haftada 2 domain atladi almak zorunda değil kimse denk geldim paylaştım3 ay önce konu açıldı 70 idi 71 oldu kardeş 70 çekip yine 71 geldiyse bilemem kullanılmayan saçma sapan bir site
Valla kardeşim bakiyeyi yaptım düzenlediler çekim verdim bakalım odeyeceklermi bilmiyorum bende Tokatçı mı Sivas cımı göreceğizTokatçı bu site daha önceden almıştık çekimlerin hepsini sildiler 2 3 kişiye ödediler
Geldim çekimValla kardeşim bakiyeyi yaptım düzenlediler çekim verdim bakalım odeyeceklermi bilmiyorum bende Tokatçı mı Sivas cımı göreceğiz
Henüz daha işleme bile alınması çekim talebi yeni olarak 1 saattir bekliyorGeldim çekim
Muro başkan bunlar zaten ödeyecek gibide durmuyor yaptık çekim verdik ama 1 saattir tık yokSpor alanı geçiyor mu Bir de link atsan
Bu site sıkıntı çıkarmıyor ha hepsi sallakazadan yukarı çıkıyorum yatırmaya korkuyorum zaman geçsin diye alıyorum Vallahi sıfırlıyorum diyorum ödemez diye