- 22,528
- 13,047
- 113
Silindimi
Kaçta çekim verdinSilindimi
Silindimi
Kaçta çekim verdinSilindimi
Bonusu nasıl alıyoruzÇok basit 5 katı çoğunluk çekim yapar ödeme yaparsa ama zor birşey cikicak kesin
Bakkal Hacı veriyor dostBonusu nasıl alıyoruz
Bilgilerine baksana güncel mi bilgilerini güncelle bencePlay havale ile çekim verdim abi şimdi bakalım
Kaçta çekim verdinizAcaba kişisel bilgileri güncelleme mi gerekiyor
Benimde aklıma geldi profilden hepsini doldurup tekrar verdimAcaba kişisel bilgileri güncelleme mi gerekiyor
Kişisel bilgileri güncellesene Ondan sonra çekimler Bence ondandırValla yav bari umutlandırdı adiler bizi
Bilmiyorum vallahi 3 20 miydi 3.22 miydi tam hatırlamıyorum kardeşime verdim yatıyor şu anKaçta çekim verdiniz
Kaçta çekim verdin
O değil de sen alamamıştın Bonus bitti dedin nasıl aldınBenimde aklıma geldi profilden hepsini doldurup tekrar verdim
Günceldi abi baştan yapmıştım baktımBilgilerine baksana güncel mi bilgilerini güncelle bence
2.14 de verdimBilmiyorum vallahi 3 20 miydi 3.22 miydi tam hatırlamıyorum kardeşime verdim yatıyor şu an
Benli silinmedi ben yinede guncelledim puahahahBeyler çekimi iptal olanlar beni dinlesin güncelleme yapsın profilini Ondan sonra çekimlersin bak nasıl geliyor
Profile gir doğum tarihi yoktu orada Doğum tarihini doldurGünceldi abi baştan yapmıştım baktım
Ya zaten kimseninkini silmedi ki kiminkini silmiş şu an güncelleme yapın beni dinleyin yeni üye değilizBenli silinmedi ben yinede guncelledim puahahah
Abi bonusu çevirmeden doldurmuştum onu ben bakalımProfile gir doğum tarihi yoktu orada Doğum tarihini doldur