- 74,262
- 39,434
- 113
Kardeşime hesap açtım
24 saate kim öle kim kala bu gece ümidi keselim o zamandesteğe yazdım 24 saat içinde onaylanacaktır diyor ek işlem gerekiyor mu doğrulama gibi vb. dedim ek işleme gerek yok,çekim verdiyseniz iletilecektir dedi
Başka bir forumda arkadaşın biri bunu yazmış
Herkeste bendede oyleEkli dosyayı görüntüle 926371Ekli dosyayı görüntüle 926371oyun bu hatayı veriyor herkeste öyle mi yoksa bana tek mi öyle
Oynanmama sebebinide sorarmısınSon 4 kisi bense soracağım simdi
Ben 15 dk önce baglandim eylüle cevap vermiyorSon 4 kisi bense soracağım simdi
alanlar kullanamaz mıDeneme bonusunun limiti dolmuş beyler hayırlı olsun.
1k aldım bonusu oyuna giremedimalanlar kullanamaz mı
1000 TL'ye aldım Orada öyle duruyor oynatmıyor alanları oynatması lazım Eğer deneme bonusu bittiyse sonrakileri bitirsinSite tüm oyunları kapattı resmen “ Kim dedi ulan size çakırın kumarhanesinde para dağıtılıyor “ der gibi kapattı amk
Ben oynuyodum az bı çevrim kaldı ama oynatmiyoalanlar kullanamaz mı
Ewet bencede1000 TL'ye aldım Orada öyle duruyor oynatmıyor alanları oynatması lazım Eğer deneme bonusu bittiyse sonrakileri bitirsin
Sonrakilere biter zaten alanlae alır da oyunlar oynatmıyo kahpe1000 TL'ye aldım Orada öyle duruyor oynatmıyor alanları oynatması lazım Eğer deneme bonusu bittiyse sonrakileri bitirsin
canlı destekte yok çekim talebi veren arkadaşlar nasıl oynadıHerkeste bendede oyle
Hahahhshhaha ben kendime hesap açtım Oynadım Kaybettim kardeşime hesap açtım oynatmıyorOyunlar sahte degıl