- 613
- 306
- 63
vahiy yolu ile gelmekte gözlerini kapat ve kainata ruhsal yolculuğun durağına geç geliyorum almaya senibonus talepte yok nerden aldınız
vahiy yolu ile gelmekte gözlerini kapat ve kainata ruhsal yolculuğun durağına geç geliyorum almaya senibonus talepte yok nerden aldınız
Reisim iyi gecelerBen yatanzi iyi geceler
Yok olduğu yerde duruyor hiçbir yere gitmediSite Gitti ae
Ya Yat sen de artık İkide bir de yatıyorum Bizim Uykumuzu getirdimBen gerçekten bu sefer yatiyom hadi Allah'a emanet
Yat artık yat yat Saat 4 oldu Sabah kalkacaksın 😄Ben yatanzi iyi geceler
Puha gercekten yatıyorum sabah gelirse güzel olurYa Yat sen de artık İkide bir de yatıyorum Bizim Uykumuzu getirdim
esneme.gifYa Yat sen de artık İkide bir de yatıyorum Bizim Uykumuzu getirdim
esneme.gifYa Yat sen de artık İkide bir de yatıyorum Bizim Uykumuzu getirdim
Dümen de abi rafık yok sayıların hepsini kapattım abi 14 kaldı kapatmadım o geldi diyor 😂😂Ya Yat sen de artık İkide bir de yatıyorum Bizim Uykumuzu getirdim
Abi bizde dümen olmazDümen de abi rafık yok sayıların hepsini kapattım abi 14 kaldı kapatmadım o geldi diyor 😂😂
Ahmet de Dümen yapmaya başladı gözümden düşüyorDümen de abi rafık yok sayıların hepsini kapattım abi 14 kaldı kapatmadım o geldi diyor 😂😂
YapıyormuşsunAbi bizde dümen olmaz
Yat rafık uyu biraz 🤣 şaka takılıyorumAbi bizde dümen olmaz
Abi ne dümeni yav valla son 100 lira kaldı 0 a bastım geldi vallahiAhmet de Dümen yapmaya başladı gözümden düşüyor
Puhahah 😂Yapıyormuşsun
Tek sayıya basınca daha mı çok veriyor kiAbi ne dümeni yav valla son 100 lira kaldı 0 a bastım geldi vallahi
@Muroo1988Yat rafık uyu biraz 🤣 şaka takılıyorum