Eyv
Eyv
Bitmese ne olacak çekimi göndermiyor zaten
Sağlık olsun başkanım gelir zannımca paralar hesabaBitmese ne olacak çekimi göndermiyor zaten
Baglansa soracağımda sıra ilerlemiyor ki 37 kişi kaldı bağlanırsa cevap veren de olursa soracağımBeyler neymiş bu onay olayı öğrenen oldu mu
Bir de yabancı bir robot koymuşlarBaglansa soracağımda sıra ilerlemiyor ki 37 kişi kaldı bağlanırsa cevap veren de olursa soracağım
Al işte 3 lira oranı bıraktık Ulan var ya Bu sitenin Ben var ya sülalesini var ya bir gol daha gelir bu maçtaBu maç da gelecek şuraya bak ya ulan göndersen Ölür müydün ya Ekli dosyayı görüntüle 926462

Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Hüzün,Ceylan Koynat bunları dinlemiyorsan çok şey kaciriyosundurBenim dinlediğim sanatçılar Seyfi Doğanay hakkı Bulut özgür Kaplan uygar enver Yılmaz eyüphan
Sinan zorbey'i de dinliyorum eski sanatçıdırSinan Zorbey, Ümit Yaşar, Hüzün,Ceylan Koynat bunları dinlemiyorsan çok şey kaciriyosundur
Bunların sesi farklı ses tonları var tescilli yaniSinan zorbey'i de dinliyorum eski sanatçıdır
@KANSIZBu maç da gelecek şuraya bak ya ulan göndersen Ölür müydün ya Ekli dosyayı görüntüle 926462
Valla gelmiş keşke erken goreydim laBu maç da gelecek şuraya bak ya ulan göndersen Ölür müydün ya Ekli dosyayı görüntüle 926462
Para mı var amq görsen ne olcak borç mu aldın ak47 den yoksa yine ahahhaValla gelmiş keşke erken goreydim la
Krdsm 100tlmizi 300 yapardikPara mı var amq görsen ne olcak borç mu aldın ak47 den yoksa yine ahahha
Yapayzekaya sorbbence dostBeyler f ile başlayan site bilen varsa yazabilir mi 5000 TL f adında başka siteye yatırılmış kafayı yicem oynadığım siteden başka siteye ne y****k varsa oraya gidiyor betkoma yatırım yaptım başka siteye gitmiş para sadece baş harfini söylüyorlar
Bana 3 saat sonra sıra şimdi gelecekBaglansa soracağımda sıra ilerlemiyor ki 37 kişi kaldı bağlanırsa cevap veren de olursa soracağım