Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betlouis 1000 TL Deneme Bonusu

milton

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
208
77
28
bu linki atan arkadas bi yerde referans linkide atmis ama kesinlikle uye olunacak bi site degil paylasim icinde tesekkurler

hokuspokus

Dünyaya söyleyecek çok sözümüz var.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
44
43
ufak bi üye çekmeye çalışıyor vibe ı aldım bismillah dedik ip dedi kiminde oyuna girmiyor kimine ip diyor değişik vallaha kayıt olmayın derim canlısı zaten yok

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
182
113
Yok şuan Oynatmıyor Oyunları Agalar

umutbt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
17
8
Siteye ulaşamıyorum ama geçen hafta denemesinden çekim yaptım ödedi.

Baba51

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
386
83
Tokatçı ama teosbet dilkat et 2-3 k yaparsan çek başka siteye geç
bu tesobetten çekim verdim ufak meblağ 2 saattir gelen giden yok firma diyor ki bizle alakası yok finans firmasının sorunu ilk kez duydum böyle bir şey

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
479
83
bu tesobetten çekim verdim ufak meblağ 2 saattir gelen giden yok firma diyor ki bizle alakası yok finans firmasının sorunu ilk kez duydum böyle bir şey
Canlı destek e bağlan siteyi denemek için ufak bir çekim verdim 50-100k arası yatırım yapicam site hoşuma gitti çekimi bekliyorum falan de gönderirler ama yatırım yapma başka

meheme39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
192
59
28
Paylaşan sağ olsun ama arkadaşlar bu ip hikayesi yaşatan sitelerden gibi. Yinede bilginizi paylaşmak sizin elinizde. Ben pişman oldum ama ilerleyen saatlerde Multi pisliğini yaparak illa bunlardan hem bonusu hem çekimi yapacam. Özellikle bu şekilde direkt ip diyen çakallarla karşı arada ulti açıyorum. Siz açmayın önermem. Tavsiye de etmem. Ama içinizi ferah tutun sokmazsam adım memoş değil 😂😂😂