- 1,068
- 479
- 83
Tokatçı ama teosbet dilkat et 2-3 k yaparsan çek başka siteye geçEyvallah kardeşim
Tokatçı ama teosbet dilkat et 2-3 k yaparsan çek başka siteye geçEyvallah kardeşim
Güncel link ne reisYok şuan Oynatmıyor Oyunları Agalar
Link nedirİp deyip vermiyor
bu tesobetten çekim verdim ufak meblağ 2 saattir gelen giden yok firma diyor ki bizle alakası yok finans firmasının sorunu ilk kez duydum böyle bir şeyTokatçı ama teosbet dilkat et 2-3 k yaparsan çek başka siteye geç
Canlı destek e bağlan siteyi denemek için ufak bir çekim verdim 50-100k arası yatırım yapicam site hoşuma gitti çekimi bekliyorum falan de gönderirler ama yatırım yapma başkabu tesobetten çekim verdim ufak meblağ 2 saattir gelen giden yok firma diyor ki bizle alakası yok finans firmasının sorunu ilk kez duydum böyle bir şey
Paylaşan sağ olsun ama arkadaşlar bu ip hikayesi yaşatan sitelerden gibi. Yinede bilginizi paylaşmak sizin elinizde. Ben pişman oldum ama ilerleyen saatlerde Multi pisliğini yaparak illa bunlardan hem bonusu hem çekimi yapacam. Özellikle bu şekilde direkt ip diyen çakallarla karşı arada ulti açıyorum. Siz açmayın önermem. Tavsiye de etmem. Ama içinizi ferah tutun sokmazsam adım memoş değil 😂😂😂BetLouis: Kazancın Zarafeti
www.betlouis74.com