Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmoon | 100₺ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,798
92,226
113
1762768233703.png

BONUS KURALLARI

Üyelik sonrası hesapta işlem yapmadan 100₺ Deneme Bonusunuzu talep edebilirsiniz.

▪Yatırım şartı yerine getirildikten sonra bu yatırım için yatırım ya da kayıp bonusu aktarılmamaktadır.

▪Bu bonustan elde edilecek kazanç yalnızca HAVALE yöntemleriyle çekilebilecektir.

▪Bu promosyondan her kullanıcı yalnızca bir defa faydalanabilmektedir.

▪IP adresi, ikamet adresi, telefon numarası gibi kişisel bilgileri aynı olan ve aynı aile fertlerinden sadece bir kişi bu bonustan faydalanabilir.

ÇEVRİM ŞARTLARI

100 TL deneme bonusu bakiyeniz ile dilediğiniz SLOT ve SPOR alaında geçerlidir.

▪Spor alanında sadece futbol ve basketbol müsabakalarında geçerlidir.

▪ Deneme bonusu ile bakiyenizi 1.000 TL yapmanızın ardından 100 TL yatırım sağlayarak 250 TL çekim talebi iletebilirsiniz.

▪ 3 gün içinde çekim sağlanmayan bakiyeler otomatik olarak iptal olacaktır.

▪ Spor ve Slot Alanında Geçerlidir(Sporda minimum 1.70 oran 2li Kombine)

GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,730
6,857
113
hayırlı olsun
ne ara alt yapi degistirdiler bunlar

meheme39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
61
28
Ekli dosyayı görüntüle 879228

BONUS KURALLARI

Üyelik sonrası hesapta işlem yapmadan 100₺ Deneme Bonusunuzu talep edebilirsiniz.

▪Yatırım şartı yerine getirildikten sonra bu yatırım için yatırım ya da kayıp bonusu aktarılmamaktadır.

▪Bu bonustan elde edilecek kazanç yalnızca HAVALE yöntemleriyle çekilebilecektir.

▪Bu promosyondan her kullanıcı yalnızca bir defa faydalanabilmektedir.

▪IP adresi, ikamet adresi, telefon numarası gibi kişisel bilgileri aynı olan ve aynı aile fertlerinden sadece bir kişi bu bonustan faydalanabilir.

ÇEVRİM ŞARTLARI

100 TL deneme bonusu bakiyeniz ile dilediğiniz SLOT ve SPOR alaında geçerlidir.

▪Spor alanında sadece futbol ve basketbol müsabakalarında geçerlidir.

▪ Deneme bonusu ile bakiyenizi 1.000 TL yapmanızın ardından 100 TL yatırım sağlayarak 250 TL çekim talebi iletebilirsiniz.

▪ 3 gün içinde çekim sağlanmayan bakiyeler otomatik olarak iptal olacaktır.

▪ Spor ve Slot Alanında Geçerlidir(Sporda minimum 1.70 oran 2li Kombine)

GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ
Az para diye denemiyordum. Az Maz ama ben şu treasures of aztec oyununu seveyim az çok dinlemiyor bir miktar yükseltti falan tabi, şahsım kazanıp çekmekten çok kazandıkça kazanmak, zaman geçirip yatirimsiz oyun oynayabilmek hastası olduğum falan için 2 sefer 4 haneli miktara çıkıp inse de çekmedim ve sifirladim. Size tavsiyem çekin. Çıkarsa çekin abi benim gibi olmayın 😅🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...