- 44
- 19
- 8
SLOT DENEME BONUSU
dostlar denk geldim paylaşiyim dedim yatırımsız
Bonus Kuralları & Koşulları
dostlar denk geldim paylaşiyim dedim yatırımsız
Bonus Kuralları & Koşulları
- Yatırım Şartı: Bu deneme bonusu için herhangi bir yatırım şartı bulunmamaktadır.
- Doğrulama: Bonustan yararlanabilmek için doğru T.C. Kimlik bilgileri ile kayıt işleminin ardından e-posta adresinizi doğrulamanız gerekmektedir.
- Uygunluk: Bu promosyon; BETPUF'ta daha önce üyeliği bulunmayan, hiçbir finansal işlemi olmayan ve etkinlikler dahil hiçbir çekim kaydı bulunmayan yeni üyelerimiz için geçerlidir.
- IP Kısıtlaması: Aynı IP adresi üzerinden açılan hesaplardan yalnızca bir (1) üyelik bu bonustan faydalanabilir.
- Geçerli Oyunlar: 250₺ Nakit Deneme bonusu, yalnızca Galaxys sağlayıcısına ait belirlenen oyunlarda geçerlidir;
"Eldorado,Olympian Legends, Funny Faces, Hungry Wolf, FruitWilds, Guardians Of Glory, Gangsta Piggy, Coin Rush'' - Not: Belirlenen oyunlar dışında veya farklı alanlarda katılım sağlanması durumunda elde edilen kazanç ve bonus iptal edilecektir.
- Bakiye Düzenleme: Bakiyenizi aşağıdaki hedeflere ulaştırdığınızda, Canlı Destek hattımıza bağlanarak bakiye düzenleme talebinde bulunmanız gerekmektedir:
- 5.000₺ bakiyeye ulaştığınızda 1.000₺ olarak düzenlenir.
- 10.000₺ bakiyeye ulaştığınızda 2.000₺ olarak düzenlenir.
- 15.000₺ bakiyeye ulaştığınızda 3.000₺ olarak düzenlenir.
- 20.000₺ bakiyeye ulaştığınızda 4.000₺ olarak düzenlenir.
- Çekim İşlemleri: Düzenlenen bakiyenizi sitemizin çekim yöntemlerine ait baremler dahilinde çekebilirsiniz. Düzenlenen bakiye ile çekim yapılması zorunludur; başka bir bakiye ile birleştirilemez.
- https://betpuf17.com/tr