- 468
- 209
- 43
Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Böyle güzel çevrimli bonuslarda , freebet almak her zaman en mantıklısıdır.
Ekli dosyalar
-
261.4 KB Görüntüleme: 207
La yerı mı bura
Tebrikler site 500 çekim deyip 500 hediye ekleyip 1000 çektirdi umarim sağlam kalır devam ederPaylaşan arkadaşa teşekkürler. Böyle güzel çevrimli bonuslarda , freebet almak her zaman en mantıklısıdır.
Tebrikler1000 tl çekim verildi paylaşan arkadaşa teşekkür
Ben direk sordum , promosyonlarda 1 k yazıyor spor bölümünde 500₺ yazıyor. Nedir diye , direk 1 k çekebilirsiniz dediler.Tebrikler site 500 çekim deyip 500 hediye ekleyip 1000 çektirdi umarim sağlam kalır devam eder
Tebrikler ustaBen direk sordum , promosyonlarda 1 k yazıyor spor bölümünde 500₺ yazıyor. Nedir diye , direk 1 k çekebilirsiniz dediler.
bıraksana ne klonu ne zamanı baksana kac kısı cekım yaptı bende dahıl ulasamadıgın cıgere mundar deme adam harıka bır bonus paylastı kufretcegıne buraz saygılı ol tsk etOooo çocuğu site zamanını çalıyor sadece klon oğlu klon
hıc sorma hayatımda 2 kere max aldım 2 sıde deneme bonusundan kendı paramla oynadıgımdada 2x den fazla atmıyorKasa 20 k oldu para yatırıp 1 kere max alamadım deneme ile 2 max verdi 250 fspinde
Sende uc kuruşluk adamsn Mq sanki adamın şahsına bişey dedik gerizekalıbıraksana ne klonu ne zamanı baksana kac kısı cekım yaptı bende dahıl ulasamadıgın cıgere mundar deme adam harıka bır bonus paylastı kufretcegıne buraz saygılı ol tsk et
50 yap 1 cek yapana kadar yolu var10 bin yap bin çek olmuş
Sen 3 kurusluk degilsinde neden zirlayip agliyorsun deneme bonusundan cekim yapamadim diye.madem 3 kurusluk degilsin burda deneme pesinde kosup zirlama git paranla oynaSende uc kuruşluk adamsn Mq sanki adamın şahsına bişey dedik gerizekalı