- 136
- 53
- 28
Harbi miii valla bulamadım canlıya sordumpara çekme yeri var kral da sanki bile isteye gizlemişler gibi duruyor 😁
Harbi miii valla bulamadım canlıya sordumpara çekme yeri var kral da sanki bile isteye gizlemişler gibi duruyor 😁
Buldum para cekme yerini bakalm senin ki ne durumdapara çekme yeri var kral da sanki bile isteye gizlemişler gibi duruyor 😁
Canlıya soruyorum güncelleme var diyor ne zaman başladı diyorum 06.59 diyor 10 saatlik ne güncellemesiymiş acabaBuldum para cekme yerini bakalm senin ki ne durumda
Aynen bana da öyle diyor dostCanlıya soruyorum güncelleme var diyor ne zaman başladı diyorum 06.59 diyor 10 saatlik ne güncellemesiymiş acaba
Hacı bence ödemez bir kaç arkadaşa sordum onlarda dolandırıcı bura dedi de bakalımAynen bana da öyle diyor dost
Desene gitti bizim ayakkabi parasiHacı bence ödemez bir kaç arkadaşa sordum onlarda dolandırıcı bura dedi de bakalım
varmı hacım bi değişiklikDesene gitti bizim ayakkabi parasi
Yok bro bakiye bile duzenlenmemisvarmı hacım bi değişiklik
Broo bakiye duzenlenmiş benim sende var mi gelismevarmı hacım bi değişiklik
düzenlemişler bakiyeyi kral ödeyecekler heraldeBroo bakiye duzenlenmia benim sende var mi gelisme
Aynen kardi bana da öyle söylendi başarıyla onaylamıştır tebrik ederiz yrak kurek biseyler söyledidüzenlemişler bakiyeyi kral ödeyecekler heralde
Aynen oyleymis kardoPasif diyo @Shellac
Neredeyse 24 saatten fazla adamların çekim bölümü kapalı güncelleme dolayısıyla telegramdan baktim 6k ları var bunun 500-1k sı çekim beklese çok sıra vardır muhtemelen aracı firmalarıda yoğunluk vardır geç te olsa gelir diye düşünüyorumdüzenlemişler bakiyeyi kral ödeyecekler heralde
Değerli Üyemiz, çekim talebiniz başarıyla onaylanmıştır. Tutar, tercih ettiğiniz yönteme bağlı olarak en kısa süre içerisinde yansıyacaktır. Kazancınızı tebrik eder, Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!düzenlemişler bakiyeyi kral ödeyecekler heralde
Çekim talebiniz işlem sırasındadır. Herhangi bir problem bulunmamaktadır.Değerli Üyemiz, çekim talebiniz başarıyla onaylanmıştır. Tutar, tercih ettiğiniz yönteme bağlı olarak en kısa süre içerisinde yansıyacaktır. Kazancınızı tebrik eder, Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!
🤣Yuh nasıl becerdin egt Dr yapmayi
Ama bir gelisme yok kral 😬😬😬Çekim talebiniz işlem sırasındadır. Herhangi bir problem bulunmamaktadır.
Bana da bunu yazdılar