- 1,815
- 1,090
- 113
millete 300 spinden dünyalar bize 68 lira
Juventude iy 0.5 aldım son dk attı verdik çekimGelirse bizde çekeriz inşallah![]()
Niye bu kadar riske attın knka renk oynasan gelirdiGelirse bizde çekeriz inşallah![]()
Bol şanslar 300 frespin 250 ödedi The dog house ta 500 yaptım salladım bakalımJuventude iy 0.5 aldım son dk attı verdik çekim
Ekran da dede bonusu çıktı onun şartı nedirhttps://www.betsnice514.com/
Arkadaşlar kayıt olunca ekranda bonus çıkıyor direkt alın ve yatırım,çevrim şartı yok her alanda kullanabilirsiniz kazancı min-max 1000 tl çekim
Renk daha risk bence kankaNiye bu kadar riske attın knka renk oynasan gelirdi
Bana 670 verdiBol şanslar 300 frespin 250 ödedi The dog house ta 500 yaptım salladım bakalım
Sanmıyorum gulumRenk daha risk bence kanka![]()
Öder knka bana 57 dk da geldiBize ödemeyecek heralde
Bizim vermemizle olmaz ki kral garanti yokBeyler 2 oran maç verin günlerdir ne oynasam kayıp çok aşırı şanssızlık var yine kaybederim kesin biriniz 2 oran verinde 500 var basayım çekmem lazım ihtiyaç var
Yukarda yazdim aga 980 tlden 0 ladim avide ne oynasam 0 oynamiyorum hemen yukseliyor ard arda 6 el 0 basmadkm bu sefer direk yukseliuor ne lanet bir oyun 😄Oyunları hileli uğraşamam 650 verdi snra1 lira vermedi avı bastm ciktm bakmadım bile
ben uruguay maçına kg var verdim 2.27 denBeyler 2 oran maç verin günlerdir ne oynasam kayıp çok aşırı şanssızlık var yine kaybederim kesin biriniz 2 oran verinde 500 var basayım çekmem lazım ihtiyaç var