- 5,316
- 2,967
- 113
Anladım geçmiş olsun benimki sabah 6 dan beri beklemede silmediler de3750 ydi 2000 çektim
Anladım geçmiş olsun benimki sabah 6 dan beri beklemede silmediler de3750 ydi 2000 çektim
karşı gelip itiraz edince hemen geri yüklediler 2000 i çekim tekrar verildiKral kasa 5750 miydi
Adammmm böyle olun hakkınızı arayınkarşı gelip itiraz edince hemen geri yüklediler 2000 i çekim tekrar verildi
2-3 kişiye daha farklı alanlarda oynanmış diyerek bakiye silmişler ,böyle bir durum yaşayanlar hemen desteğe bağlanıp itiraz etsin işlem geçmişini atsın izin veriyorlar çekimeAdammmm böyle olun hakkınızı arayın
Adam itiraz etmiş eklemişler sende etYemin ederim tek hesabım var benimde sildi
Muro gülme komşuna gelir başına 😀
Forum adı geçirme seydin keşke de sağlık olsun
Site betsmove ye ait knkBiliyordum ya şartların değişecegini biliyordum bu üç kuruşa yaramaz hiç kimsenin para yatırmadigi dandik siteden bu beklenir zaten
Vallahi ben üyelik acaba kadar adamlar çekim vermiş helal olsun...site burayı görse kepenk kapatır .organize çalışıyor Forum👑👑👑👑🫡Bismillah konu açıldığı gibi çekim yapıldı diyorsunuz. İnsanı havada miksersiniz yeminle 🤠 🤠
Nasıl yani dost ben de 2000 çekim verdim düşme felan yok halen işlemde 2 saat oldu1500 çektiriyorlar
Halen işlemdeNasıl yani dost ben de 2000 çekim verdim düşme felan yok halen işlemde 2 saat oldu