Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betvakti 250 TL FreeBet Deneme Bonusu

bilge19072

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
87
24
18
Bu cok cok eski degil mi
ben bu formda artist gibi çok eski değilmi diyenlere çok gıvı oluyorum bak kardeşim vesilemizle kaç kişi üye oldu dahada olacak belkide sen madem aldın burada küçümseyeceğine bazen paylaşım yap şu eski siteleri bizde faydalanalım yani anlamadım amaç ney demek istediğim bir kaç güzel esi site sen de koyda bizde faydalanalım

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
332
83
ben bu formda artist gibi çok eski değilmi diyenlere çok gıvı oluyorum bak kardeşim vesilemizle kaç kişi üye oldu dahada olacak belkide sen madem aldın burada küçümseyeceğine bazen paylaşım yap şu eski siteleri bizde faydalanalım yani anlamadım amaç ney demek istediğim bir kaç güzel esi site sen de koyda bizde faydalanalım
Ben yanlış birşey mi soyledim?

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
332
83
Birşey mi içtin yazdığımi oku tekrar anlamadiysan hala sana hayatta başarılar yazık

bilge19072

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
87
24
18
Ben yanlış birşey mi soyledim?
kanka küçümseyici tavrınla bu çok eski site buna üye olmayan kalmamıştır tarzında dedin sanki tüm paylaşımlar sana yapılıyormuş gibi hissetiyor dediğin kelime bence bende o yüzden sitem ettim işin gücün rast gelsin