Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betvakti 250 TL FreeBet Deneme Bonusu

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
332
83
kanka küçümseyici tavrınla bu çok eski site buna üye olmayan kalmamıştır tarzında dedin sanki tüm paylaşımlar sana yapılıyormuş gibi hissetiyor dediğin kelime bence bende o yüzden sitem ettim işin gücün rast gelsin
Soru sordum sadece eski değil mi diye eskiden uye oldum diye hatırlıyorum, eski mi degil mi dedim bugun hepinizin neyi var

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
2,158
113
No bonus olduk bundan da 1k 1k freebetten

bilge19072

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
87
24
18
Parayı kazansanda vermyorki
rica ersek çevrimini tamamladığım tutturduğun 5 bin tl lik kuponu atarmısın eğer atarsan ben mors olurum atmassan da sen yalan söylüyorsun ve kötü niyetli birisn kaybettin kimse kazansın istemiyorsun bu gözle bakarım

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Güncel link 488

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Eski üyelerede veriyor deneyin beyler.

Ekli dosyalar

emrahdursun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
235
43
rica ersek çevrimini tamamladığım tutturduğun 5 bin tl lik kuponu atarmısın eğer atarsan ben mors olurum atmassan da sen yalan söylüyorsun ve kötü niyetli birisn kaybettin kimse kazansın istemiyorsun bu gözle bakarım
Yemin edyorum kupon değil free spinden figfailer oynadım 3000 TL yaptm sildiler yemin edyorum neden yalan soyliyeyim hesap eski dediler sildiler