- 683
- 237
- 43
Attım iyi bakin
kardeşim yeni üyelere özel demiş şimdi senden sildilerse bişi diyemessin bana zaten hiç vermediler o halde paylaştım ama yeni üye olup kazancı ödememek yapmazlar emin olAttım iyi bakin
Ya anlamadın heralde ben yatrm filan yapmasınlar ödeme yapmyolar yoksa şansını denesinler tabikikardeşim yeni üyelere özel demiş şimdi senden sildilerse bişi diyemessin bana zaten hiç vermediler o halde paylaştım ama yeni üye olup kazancı ödememek yapmazlar emin ol
tabikide zaten yatırımlı olsa paylaşmamYa anlamadın heralde ben yatrm filan yapmasınlar ödeme yapmyolar yoksa şansını denesinler tabiki
Tamm reis ya saten millet gariban birde bunlar dolandirmasin yani yoksa cebimden çıkan yoktabikide zaten yatırımlı olsa paylaşmam
JASMİN BETE YATIRIM YAPILIRMI KIRALTamm reis ya saten millet gariban birde bunlar dolandirmasin yani yoksa cebimden çıkan yok
Uhlan dingil Hightflyr oynqmışsın cehalet. Avivatör oynamış ödemiyor diyorJASMİN BETE YATIRIM YAPILIRMI KIRAL
DENEME 3000 TL OLSU 1000 YATIR 2000 ÇEK DİYOR AMA YATIRASIM YOK SONRADAN KURAL KOYACAK GİBİLER SANKİ
Sanmiyorum kankAYa neden beni herkes yanlis anliyor iyi misiniz bugun neyiniz var, yani eski alanlar yeniden alabiliyor mu?
Valla Jasminbet öder kazandiysan yatr cek sikinti olmaz şikayet vazla yok onunJASMİN BETE YATIRIM YAPILIRMI KIRAL
DENEME 3000 TL OLSU 1000 YATIR 2000 ÇEK DİYOR AMA YATIRASIM YOK SONRADAN KURAL KOYACAK GİBİLER SANKİ
Link var mi girilmiyor suan girmek istedigimdehttps://www.betvakti487.com/tr/
250 veriyor 5 kat çevrim 1.50 orandan 3000 yap 1000 tl çek gayet makbul bonus bence
BAK SENİN İÇİN AVİATÖR OYNAMIŞ DİYORLARValla Jasminbet öder kazandiysan yatr cek sikinti olmaz şikayet vazla yok onun
488 yaz yedinin yerineLink var mi girilmiyor suan girmek istedigimde
Kral görmüyor musun adamın attığı resimdeBAK SENİN İÇİN AVİATÖR OYNAMIŞ DİYORLAR
Figafler oynadım kazandım çekemedim sistem hatası var dyolar ben girmem o siteye yatrmamda denemeyi ödemeyen yatrm odermiBAK SENİN İÇİN AVİATÖR OYNAMIŞ DİYORLAR
VALLA REİS BANA HİÇ VERMEDİ BONUSU BEN ÇAKALLIK YAPTIM DİYE AMA BENCE ŞARTLARA UYULURSA BU SİTE ÖDER BENCEKral görmüyor musun adamın attığı resimde
Dostum slot oynaman lazım slot avivatörü tabi ödemez silerFigafler oynadım kazandım çekemedim sistem hatası var dyolar ben girmem o siteye yatrmamda denemeyi ödemeyen yatrm odermi
Yüzde yüz öder benceVALLA REİS BANA HİÇ VERMEDİ BONUSU BEN ÇAKALLIK YAPTIM DİYE AMA BENCE ŞARTLARA UYULURSA BU SİTE ÖDER BENCE
Yok ya kurallarda herşey değil yazyor onla alaksi yokmuş eski uyeymis o yüzden silmisler öyle dyor temsilciDostum slot oynaman lazım slot avivatörü tabi ödemez siler