Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betvakti 250 TL FreeBet Deneme Bonusu

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
489
83
Kardesm bunlarin ar damarı çatlamış ben kimseye yalan konusmam
Akşam 7 de bi maça bastım yanında bir maç daha vardı biri geldi biri iptal oldu maç görünmedi 1-2 saat bekledim en son saat 10 da yazdım sövdüm saydırdım dedim ya iade edin paramı ya da hesabımı kilitleyin baktım kuponu kayıp saymışlar

polo07

Yeni üye
Yeni Üye
9
3
3
Hâlâ beklemede bunlar ödemez zaten şuana kadar gelirdi çoktan sağlam değil dolandırıcı belli

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,051
2,675
113
Hâlâ beklemede bunlar ödemez zaten şuana kadar gelirdi çoktan sağlam değil dolandırıcı belli
Üst mesajlarda şikayet yazmıştım kendi paramla yatırımımı 11 saat ödemediler sponsor foruma yazdım çekip iptal edip canlı destekten iban isteyip gönderdiler tutar da 1700 tl sjdkkf

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
489
83

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
489
83
Üst mesajlarda şikayet yazmıştım kendi paramla yatırımımı 11 saat ödemediler sponsor foruma yazdım çekip iptal edip canlı destekten iban isteyip gönderdiler tutar da 1700 tl sjdkkf
İyi sonuç olarak gelmiş dost

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
489
83
Jokerin güncel domaini buldun mu

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
489
83
Öyleymiş Dostum bende Uğraşmadım Hiç bir anca sıfırladım vakit kaybı olmasın diye
Slotlarının çöp olacağını bildiğimden freebet aldım. Adamlar onda bile müdahele etti

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,219
113

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,219
113