Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betveben Deneme Bonusu ( Yatırımsız ) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mubos09

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
2
8
Üye olunmuyor hep hata veriyor canlı destekte bir ton bekleyen var ölme eşeğim ölme

cruoizei

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
91
18
@Shellac deneme bonusu falan yok eklenmiyor sahte konu arkadaş siteyi açtığı gibi buraya reklama gelmiş konu kilit lütfen.
olm siz nerenin şakamatiklerisiniz. konuyu tg de bottan paylaştılar bende iyilik olsun diye burdan paylaştım. hayır sana silah falan mı dayadılar? üye olma.. deneme.. yani bu kadar basit. belki denemek isteyen vardır.. belki öder. 2bin tane site var. hepsi çatır çatır ödemelerini yapıyoda bu da yapmayıversin. yani cidden nasıl insanlarsınız şu yorumu yapıyosunuz anlamıyorum.

Bu arada bana eklendi yazacaktım. cevap vermek biraz uzun sürdüğü için yazamadım kb.
1778624157643.png

ultrAslan1905

Galatasaray 🟨🟥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,955
1,916
113
olm siz nerenin şakamatiklerisiniz. konuyu tg de bottan paylaştılar bende iyilik olsun diye burdan paylaştım. hayır sana silah falan mı dayadılar? üye olma.. deneme.. yani bu kadar basit. belki denemek isteyen vardır.. belki öder. 2bin tane site var. hepsi çatır çatır ödemelerini yapıyoda bu da yapmayıversin. yani cidden nasıl insanlarsınız şu yorumu yapıyosunuz anlamıyorum.

Bu arada bana eklendi yazacaktım. cevap vermek biraz uzun sürdüğü için yazamadım kb.
Ekli dosyayı görüntüle 973143
Destek mi ekledi bonus talep mi?

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,197
113

Hala yalan atıyorsun bonus falan eklemez bu site. İnsanları üye ettiğin zaman yatırım yaparlar düşüncesini kafandan at kimse yatırım yapmaz.

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,168
1,595
113

Severler şakayı. Var böyle 2 3 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...