Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betveben Deneme Bonusu ( Yatırımsız ) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cruoizei

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
91
18
Adamlar tek domaim açmış betveben80
79 yok 78 yok çünkü site yeni ve scam site forumdan bir pic açmış
kanka seni kırmamak için bi göz attım. adamlar 80den sonraki dom.leri almışlar. üzgünüm ama AG den lisanlarıda var. Özür dilemeni beklemiyorum da bazı şeyleri keşke araştırıp yorum yapsan :)
1778624800882.png1778624850159.png

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,877
1,365
113
28 dakika once uye olup talep verdim eklenmedi ben bu tarz durumlarinda normalde direk kufur ederdim ama soyle dusunuyorum bu arkadas kendisine eklendigini soyliyor beklemek duser geriye

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,174
11,600
113

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,992
774
113
Düşer düşmez üye olanlardanım bu kadar beklendiyse bunlar üye topluyor birazdan ya yatırım şartına döner yada 20 k yap 500 yatır 1000 çeken döner izleyin görün

amm01963

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
209
43
Yıllardır her önüne gelen sitelere üye oluyorsunuz zaten , ya keyiflik yada kazanç için. Şimdi ne oldu da bir anda paylaşılan site kötü oldu. Finalde zaten her şey bellir olur. Bizim bu toplumun dengesizliği hiçbir millette yoktur. İyi yada kötü beklemeyi bilmiyor kimse. Her konuda herkesin illa yorumu var..

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,174
11,600
113
Yıllardır her önüne gelen sitelere üye oluyorsunuz zaten , ya keyiflik yada kazanç için. Şimdi ne oldu da bir anda paylaşılan site kötü oldu. Finalde zaten her şey bellir olur. Bizim bu toplumun dengesizliği hiçbir millette yoktur. İyi yada kötü beklemeyi bilmiyor kimse. Her konuda herkesin illa yorumu var..
Yav konu o kadar derin değil. Millet bulaşacak yer alıyor parasızlıktan. Sen de yap gırgırını geç. Beğeni atıp çekilişe katılmayı unutma. Yalnız dağıtım sadece payfix ona göre.

amm01963

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
209
43
Yav konu o kadar derin değil. Millet bulaşacak yer alıyor parasızlıktan. Sen de yap gırgırını geç. Beğeni atıp çekilişe katılmayı unutma. Yalnız dağıtım sadece payfix ona göre.
Ya yok, bazı yorumlara bakıyorum cidden hayret ediyor insan bazen. Sadece bu konu ile alakalı değil , genel olarak hep böyle zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...