Geldi mi kral çekim ??Çekim verildi bakalim gelecekmi ayrıca kodda geliyor görüldüğü üzere.
Yok ip dediler.. kavga ediyoruz deminden beri. Parasında degilim. Gerçekten değilim. Mobil ağda nasıl Multi hesap açmış olabilirim. Onu soruyorum. Madem öyle diğer hesabımın bilgilerini ver diyorum güvenlik nedeniyle veremem diyor. Demek ki biri benim mobil agima sızmış buda güvenlik ihlali diyorum veremem diyor. Pragmatic e nasıl mail atılıyor.adresini bilen varmı iyi bir dosya hazırlayıp atarım pragmatic ve diğerlerine bonus adı altında sizi sogusluyorlar diye.Geldi mi kral çekim ??
Hakliymissin özür dilerim senden. Bunların yaptığını az bile anlatmışsın. Wifiden üye olsam lan belki başkası üye olmuş diyebilirim ama böyle bir şey yokken yaptıkları düpedüz şerefsizlikKod falan geldiği yok onu oylamak için söylüyorlar dolandırıcı bu kahpeler
Param gitti
AynrnÜyelik alırken smsle kod geldi bizde öyle üye olduk..
100 TL yatırınca 500 e mı sabitliyor yatırımı çevirmek gerekiyormus ya ondan soruyorum bende yatırım yapıcam ip çakışması yokmuş kontrol ettirdimcekim geldi 32 dakikada
aynen 500 e sabitliyor 100 tlyi 1 kere alım yapıyosun100 TL yatırınca 500 e mı sabitliyor yatırımı çevirmek gerekiyormus ya ondan soruyorum bende yatırım yapıcam ip çakışması yokmuş kontrol ettirdim
Ödeniyor dediğime göre kank 😂Geldi mi kral çekim ??
Tüh 6 seneyle kaçırdık50 yas üstü alamaz hahahha