- 8,538
- 5,776
- 113
ülkemizde ahmetler çogaldıkca böyle siteler türemeye devam eder
tokatspor telegramdamşikayet var boll vboll
2k veriyor 10 yap 1 yatır 5 Çek diyor yanlız slotta çok verdi sürekli verdi yani Tokatçı gibiler bir deneyim bakalım herkes de böyle mi
12k mesajın var başka bişey demiyorum
2k veriyor 10 yap 1 yatır 5 Çek diyor yanlız slotta çok verdi sürekli verdi yani Tokatçı gibiler bir deneyim bakalım herkes de böyle mi
Anlamazlar kardeşim Allah bilir kaç kişi üye olmuştur şimdi bu siteyeülkemizde ahmetler çogaldıkca böyle siteler türemeye devam eder
böyle yerlere tokatlananlara acımam dost yıl olmuş 2026 günde 50 konu acılıyorAnlamazlar kardeşim Allah bilir kaç kişi üye olmuştur şimdi bu siteye
Tokatçı
Acımayacaksın bir kerede sen vuracaksın 😂😂böyle yerlere tokatlananlara acımam dost yıl olmuş 2026 günde 50 konu acılıyor![]()
ben vurmamda böyle siteye dolandırıldım diyene gülerim amaAcımayacaksın bir kerede sen vuracaksın 😂😂
5 dk da 10k oldu habire üçlü tekne verdi, iki kez spine girdi 160 dan oynadım. Tamamen uyduruk slotları
Üye olmuşlar bile bak dediğime geldiler 😂😂5 dk da 10k oldu habire üçlü tekne verdi, iki kez spine girdi 160 dan oynadım. Tamamen uyduruk slotları
Ama hiçbir bonus avcısı su siteyi paylasmamis bak ben buldum artık konusu olacak kimsenin aklında soru işareti kalmayacak12k mesajın var başka bişey demiyorum
Puahahhha, gerçekten inanarak üye oldum 😆😆😆Üye olmuşlar bile bak dediğime geldiler 😂😂
La Tokatçı işte herkese 10k yaptırıyor dolandırıcı dir diye paylaştım konu olsun adı olsun sitenin yatırım yapma10 bin yaptım acaba yatırım yapılır mı çekim veren var mı hiç
10 yatır ters dön olsa kesin yapardkk10yatır 10 olsaydı denenirdi
Konu olsun diye açmayın arkadaş zaten herkes biliyor bilmeyen de 1 defa yapar öğrenmiş olurLa Tokatçı işte herkese 10k yaptırıyor dolandırıcı dir diye paylaştım konu olsun adı olsun sitenin yatırım yapma