Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Beyblade03 / Detroit Kazanır

Kupon Miktarı
1950
Kupon Oranı
3.43

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,505
5,948
113
Jokic oyundan atılır atılmaz detroit kazanır aldım murray ve jokicsiz bu maçı kazanmaları çok zor umarım kaybederler.
Gelirse sinerji veren bir tosta ulaşırız

Kupon miktarı 1950₺
Kupon oranı 3.43
Kupon kazancı 6688.5₺

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,369
37,956
113
Guzel yakalamışsın tebrikler

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
400
63
Jokic oyundan atılır atılmaz detroit kazanır aldım murray ve jokicsiz bu maçı kazanmaları çok zor umarım kaybederler.
Muhtemelen detroit o gazla alicak gibi duruyor fena oynamiyorlar zaten bol şans daim olsun dostum

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Jokic atıldı mı ? neden ?

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,755
35,976
113
Dün clevlanda karşı oynadılar yenildiler onun düşüklüğü var takımda ben + bi istek göremedim ama bakalım bol şans
Detroit 3.per sağlam oynar çünkü koparırsa maçı orda koparıcak 3perletri bi başka oynar detrotit

MasterofNight

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,787
4,349
113
Dün clevlanda karşı oynadılar yenildiler onun düşüklüğü var takımda ben + bi istek göremedim ama bakalım bol şans
Genel olarak hepsi isteksiz . Yoksa denver 3 saniyede hucum eden takim 24 saniyeyi kullaniyolar bugün

Neyse dedigin gibi bol sans izleyip görücez 😂😂